Heb jij ook een heerlijke vakantietijd gehad ? Even helemaal  los  van de dagelijkse dingen en  het werk. Heerlijk genoten in een andere omgeving en rust en ontspanning ervaren. Het duurde misschien even, maar je hebt je accu weer opgeladen.

Houd jij dit opgeladen gevoel vast?

Verschillende mensen die ik heb gesproken gaven aan dat voor hen vakantie ook weer een reflectiemoment is.  Rust brengt ook andere gedachten waar je, door het jaar heen minder aan toe komt. Rust werpt ook vragen op waarop je een antwoord op hoopt te vinden.

Vragen als:

  • Hoe breng ik meer balans in  mijn werk-privé leven?
  • Hoe wil ik verder met mijn werk?
  • Wat wil ik eigenlijk?

 Begraaf je deze gedachten?  of ga je ermee aan de slag voor je eigen geluk?

Ben jij toe aan een carrièreboost? Zet een stap!

Je kan er lang over nadenken dat je iets moet gaan doen aan deze vragen. De enige manier die helpt is om daadwerkelijk dingen te gaan ondernemen. Door in actie te komen en de juiste stappen te zetten kom je eruit. Maar zelf de juiste stappen zetten is vaak lastig.

Falkstone wil jou hierbij graag helpen. Verras jezelf en laat je informeren en inspireren om een stap te zetten. Ga voor jouw geluk in jouw werk en leven!

Wil je weten  hoe jij je  carrière een nieuwe boost kunt geven ?

  1. Luister naar je hart.
  2. Deal met je twijfels.
  3.
Weet wat je wilt.
  4. En … doe het!

Ben je 45+ dan kan je je opgeven voor  gratis loopbaanadvies ‘Ontwikkeladvies45plus. Tot begin 2020 bestaat de subsidie van het ministerie van SZW. Wil je er meer over weten wat Falkstone je hierin te bieden heeft  ‘Ontwikkeladvies45plus.

Ben je jonger dan kan je ook bij Falkstone terecht. Wat helpt is om meer inzicht te krijgen waar je staat. Daarvoor heeft Falkstone een gratis scan ontwikkeld om je meer inzicht te geven. Daarna kan je gericht in gesprek als je dat wilt.

 

Maak je eigen van Droom naar Baan scan

Ben jij toe aan een carrièreboost? Zet een stap!

Jouw Loopbaan krijgt toekomst. Geef het een boost. 
Maak de gratis van Droom naar Baan Scan, dit is een laagdrempelige manier om te ontdekken waar jij in je huidige werk en carrière staat en hoe je jouw loopbaan of werksituatie kan groeien.