ONZE DIENSTEN VOOR ORGANISATIES

Van advies rondom outplacement en re-integratie tot personal coaching, trainingen en loopbaanbegeleiding.
Een betrokken benadering met aandacht voor de persoon, de te behalen resultaten. Praktisch en vakkundig, individueel en in een groep. Falkstone helpt organisaties, zodat professionals worden uitgedaagd om hun talenten en hun mogelijkheden te benutten. Waardoor ze met passie en plezier werken, optimaal presteren en duurzaam inzetbaar blijven.

Organisaties

DUURZAAM INZETBAAR & MOBILITEIT

De arbeidsmarkt verandert en er is behoefte aan flexibiliteit. Door de vergrijzing zijn duurzaam inzetbare medewerkers steeds belangrijker. Elke organisatie is erbij gebaat dat iedereen op de juiste plek zit of stappen kan zetten om daar te komen. Een gezonde bedrijfsvoering is dus essentieel, voor iedereen. Maar hoe realiseer je dat als organisatie? Falkstone biedt praktische, inspirerende en resultaatgerichte trainingen. Een krachtig aanbod om uw medewerkers te helpen om in beweging te komen en verantwoordelijkheid te nemen.

Organisaties

COACHING

Een medewerker die lange tijd uitstekend werk heeft geleverd en daardoor zeer waardevol voor de organisatie is, wilt u waarschijnlijk niet kwijt. Wel constateert u dat er wat moet gebeuren. Het kan zijn, dat het niet meer helemaal lekker loopt of dat de medewerker een ontwikkelstap moet maken, professioneel, persoonlijk of een combinatie daarvan.

Organisaties

LOOPBAANBEGELEIDING

Als organisatie bent u gebaat bij medewerkers die het optimale uit hun loopbaan halen. Wanneer dit niet het geval is en de professional niet meer op de juiste plek zit, dan is loopbaanbegeleiding bij uitstek geschikt.

Organisaties

OUTPLACEMENT

Bij ontslag en reorganisatie komt meer kijken dan het ontbinden van een arbeidsovereenkomst. In beide gevallen kunt u als goed werkgever uw medewerkers de mogelijkheid aanbieden om van werk naar werk te gaan. Dat kan door een outplacement- werk naar werk traject. In beide gevallen bent u gebaat bij een soepel verloop.

Organisaties

RE-INTEGRATIE & VERZUIM

Zieke medewerkers hebben een behoorlijke impact op de organisatie. De werkdruk bij directe collega’s neemt toe, er moet ineens van alles worden geregeld  en naar een oplossing worden gezocht. Zeker als de werknemer lang uit de roulatie zal zijn, komt er heel wat bij kijken. Waar u voor de wet aan moet voldoen, de regels, met welke partijen krijgt u te maken.

Testimonials

“Na 8 jaar in de accountancy te hebben gewerkt was het duidelijk: ik wilde iets anders. Maar wat, daar kwam ik alleen niet uit. Via mijn voormalige werkgever kon ik bij Falkstone terecht voor loopbaanbegeleiding. In een paar sessies heeft Dorris mij laten inzien wat ik nu echt wilde; zij leerde mij om m’n hart te horen én te volgen. Met mijn liefde voor muziek en het organiseren van feesten was een nieuwe baan binnen de evenementenbranche heel logisch. Alleen had ik dat zonder haar hulp niet gezien. Toen die keuze eenmaal was gemaakt, ging het supersnel; de eerste sollicitatie was meteen raak! Ik ben ontzettend dankbaar dat Dorris zo met mij meedacht, me uitdaagde buiten mijn comfortzone te denken en me heeft geholpen deze keuze te maken. De samenwerking was altijd prettig en informeel, Dorris was goed bereikbaar en hielp mij ook met tips voor mijn cv, LinkedIn en hoe ik moest solliciteren. Ik ben nu zo blij met mijn nieuwe baan en daar dank ik Dorris voor. Wie twijfelt over een volgende stap in zijn carrière raad ik echt aan om de loopbaanbegeleiding van Dorris Falkenstein bij Falkstone te volgen!”

Ricardo, 29 jaar, vond zijn weg van accountancy naar evenementenbranche

“Ik zat al lange tijd zonder werk en ondanks het vele solliciteren werd ik nooit ergens uitgenodigd. Om toch weer een baan te vinden heb ik contact opgenomen met Dorris Falkenstein voor loopbaanbegeleiding. Tijdens deze sessies werd duidelijk dat mijn c.v. weliswaar goed was maar toch nog aangescherpt kon worden. Ook hielp Dorris mij om effectiever te solliciteren. Zo adviseerde ze mij op het inzetten van mijn eigen netwerk en het beter gaan gebruiken van LinkedIn. Ze was steeds heel alert tijdens onze sessies en weet goed tussen de regels door te lezen. Dankzij haar tips en adviezen ben ik mijn sollicitaties anders aan gaan pakken. En met succes! Op dezelfde dag kreeg ik 2 parttime banen aangeboden! Ik ben daar heel erg blij mee, maar ook met alles wat ze me heeft geleerd en laten inzien. Ik kan iedereen die wil solliciteren met resultaat aanbevelen om contact op te nemen met Dorris van Falkstone voor deze praktische maar vooral ook persoonlijke loopbaanbegeleiding!”

Stefan, 51 jaar, vond ineens 2 banen

“Ik wil wat anders maar wat moet ik anders?” met die vraag worstelde Sietze en kwam via de workshop ‘Van Droom naar Baan’ met Dorris Falkenstein in gesprek. Hij startte een loopbaantraject en kwam er al snel achter dat hij niet wat anders moest, maar dat het juist ging om ‘het anders doen’. “Feilloos wist Dorris de vinger op de zere plek te leggen en het verhaal achter mij en mijn vraag duidelijk te krijgen. Dat weefde ze als een rode draad door alle sessies heen. Het maakte mij duidelijk waar ik wat moest veranderen en ze gaf me concrete tips en handvatten hoe ik het dan anders kan doen.” Sietze is heel duidelijk: “Dorris is een vrouw met een enorme expertise op het gebied van loopbaantrajecten. Ze liet mij inzien dat ik veel meer capaciteiten heb dan ik dacht. Ik zie mijn toekomst duidelijker doordat ik weer een concreet doel heb. Ik ben heel blij dat ik met Dorris in contact ben gekomen!”

Sietze, 50 jaar, ziet toekomst duidelijker na loopbaantraject