Executive Coaching

Executive Coaching

Goed Leiderschap is belangrijk en in de huidige tijd geen eenvoudige opgave. Complexiteit, druk, verandersnelheid en publieke zichtbaarheid zijn sterker aanwezig dan ooit.

Veel leiders, managers en directeuren hebben tegenwoordig dan ook een persoonlijk klankbord, een vertrouwde, gelijkwaardige gesprekspartner.
Om samen te werken aan strategisch zelfinzicht en manieren om duurzaam effectief te zijn. Naar het team, de organisatie en naar stakeholders.

Falkstone, Dorris Falkenstein is een partner die de weerbarstige organisatiedynamiek begrijpt en helpt nieuwe wegen te vinden. Die kan uitdagen als dat nodig is. En die kan ondersteunen bij persoonlijke groei en ontwikkeling.

Diep en impactvol reflecteren vraagt moed. Om het onbekende te onderzoeken, disfunctioneel gedrag te durven zien, emoties te verkennen, patronen te doorbreken.

Hiermee vind je voor jezelf als leider, manager of directeur een juiste en inspirerende weg die voor jou werkt.

Bekijk deze video voor meer uitleg over coaching bij Falkstone.

STRATEGIEGESPREK

Als u dit aanspreekt en u bent benieuwd hoe een management coachingstraject kan helpen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend telefonisch of persoonlijk gesprek, zodat we kunnen bespreken wat Falkstone voor u kan betekenen.

Testimonials

Tijdens de sessies zet Dorris zich helemaal voor je in en gaat ze al snel naar de kern van de zaak. Onder haar begeleiding leerde ik op een andere, nieuwe manier naar mezelf kijken. Dit is zowel confronterend als verrijkend. Ook geeft Dorris tools mee om met bepaalde problemen te leren omgaan, stappen te zetten. Al met al was het een goede en verdiepende ervaring

Anoniem, deelnemer

Overige diensten

Executive Coaching

DUURZAAM INZETBAAR & MOBILITEIT

Executive Coaching

LOOPBAAN-
BEGELEIDING

Executive Coaching

OUTPLACEMENT

Executive Coaching

RE-INTEGRATIE & VERZUIM