Als organisatie wilt u graag medewerkers die competent en gemotiveerd zijn, werkplezier ervaren en bewust kiezen om bij uw organisatie te (blijven) werken.
Dit betekent investeren in hun motivatie, gezondheid en toegevoegde waarde, waardoor zij nu en in de toekomst voor de organisatie en zichzelf meerwaarde blijven behouden.

Organisaties - Trainingen

Trainingen

Falkstone heeft hiervoor een aantal trainingen ontwikkeld gericht op persoonlijke- en professionele ontwikkeling die duurzame inzetbaarheid vergroten en helpen verzuim te voorkomen:

Inhoud:
Deze trainingen hebben als doel een betere zelfsturing, ervaren van energie en kracht en het bepalen van de eigen koers. Anders leren communiceren en leren omgaan met stress en grenzen en een betere werk-privé balans. Medewerkers leren op een oplossingsgerichte manier naar zichzelf te kijken en hun gedrag en belemmeringen te transformeren. Ze werken daardoor meer vanuit hun kracht wat bijdraagt aan werkgeluk en het realiseren van persoonlijke en organisatie doelen.

Aanbod
Als prikkelsessie van 1,5 uur en als 1-daagse training.

De trainingen zijn gebaseerd op de 3P K.R.A.C.H.T.® methode die door Dorris Falkenstein (trainer) is ontwikkeld en beschreven
in haar boek Vind samen met je beren jouw weg in werk.

De kracht van de training ligt in de kleine groepsgrootte met veel persoonlijke aandacht, uitwisseling en tot de kern gaan.

Spreekt dit aan?
Neem contact op of vul onderstaand formulier in, dan neemt Falkstone contact op.

KENNISMAKEN?

Vult u hier uw gegevens in, dan neem ik contact met u op voor een kort telefonisch gesprek.

Vragen of even overleggen? Bel dan 020-3453536 of mail

Testimonials

Tijdens de sessies zet Dorris zich helemaal voor je in en gaat ze al snel naar de kern van de zaak. Onder haar begeleiding leerde ik op een andere, nieuwe manier naar mezelf kijken. Dit is zowel confronterend als verrijkend. Ook geeft Dorris tools mee om met bepaalde problemen te leren omgaan, stappen te zetten. Al met al was het een goede en verdiepende ervaring

Anoniem, deelnemer

Overige diensten

Organisaties - Trainingen

VAN DROOM NAAR
BAAN SCAN

Organisaties - Trainingen

VAN DROOM NAAR BAAN
IN ÉÉN DAG

Organisaties - Trainingen

VAN DROOM NAAR BAAN
IN DRIE MAANDEN

Organisaties - Trainingen

LOOPBAAN-
BEGELEIDING

Organisaties - Trainingen

RE-INTEGRATIE

Organisaties - Trainingen

LOOPBAAN-
OPSTELLINGEN

Organisaties - Trainingen

OUTPLACEMENT