Van Droom naar Baan

Waar sta je, wat wil je, wat kan je.
Om dát te ontdekken heeft Falkstone een aantal praktische, inspirerende en resultaatgerichte trainingen en programma’s ontwikkeld.

Van Droom naar Baan

VAN DROOM NAAR
BAAN SCAN

Wil jij weten waar je staat in je huidige werk en carrière en hoe je jouw loopbaan of werksituatie kan verbeteren?

Van Droom naar Baan

VAN DROOM NAAR BAAN
IN ÉÉN DAG

Wil je graag in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht op een heel andere manier naar jezelf leren kijken? Zowel professioneel als persoonlijk ? Met inzichten en acties waar je direct mee verder kan? Gun jezelf dan de inspirerende ‘Van Droom naar Baan in één dag’.

Van Droom naar Baan

VAN DROOM NAAR BAAN
IN DRIE MAANDEN

Sta je op een kruispunt en wil je weten wat echt bij jou past? Niet zomaar een keuze, maar zeker weten wat jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden zijn? Waar je ook nog eens een aantrekkelijk inkomen mee verdient? Dat kun jij ook realiseren in drie maanden met 100% resultaatgarantie?

Agenda

Testimonials

Dorris zorgt voor de bloei van je huwelijk!
“Hoe doet ze dat? Door jouw partner te laten ontdekken welke baan het beste bij hem of haar past. Op enthousiaste wijze met volledige focus op jouw deelnemer helpt Dorris je. Ze is zeer vasthoudend maar wel op een warme en menselijke wijze. Samen met haar maak je een pas op de plaats in je werkende leven. Door stap voor stap te werken met sterke focus op het doel weet Dorris de diepere motivatie en drijfveren in jezelf te vinden. Ze helpt je echt contact te maken met je gevoel om daardoor haar belofte aan jouw (van droom van naar baan) te bereiken. Daarmee helpt ze niet alleen haar kandidaten maar ook de partners. Het geluk in werken heeft veel positieve invloed op privé. Ik kan Dorris namens mijzelf en mijn vrouw van harte bij jullie aanbevelen.”

Jeroen, deelnemer

Overige diensten

Van Droom naar Baan

COACHING

Van Droom naar Baan

LOOPBAAN-
BEGELEIDING

Van Droom naar Baan

OUTPLACEMENT

Van Droom naar Baan

RE-INTEGRATIE

Van Droom naar Baan

LOOPBAAN-
OPSTELLINGEN