Vind samen met je beren jouw weg in werk

NIEUW!

“Vind samen met je beren jouw weg – in werk”

Bestel nu een gesigneerd exemplaar

Zet stappen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Vind jij het lastig om je weg in werk te vinden? Zie jij beren op je weg die je tegenhouden of heel veel aandacht vragen? Hoe creëer of vind jij die prachtbaan? Hoe zorg je ervoor dat jij je krachtig voelt, gaat focussen en nieuwe stappen zet?

Boeklancering

Vind samen met je beren jouw weg in werk

Fotocollage boeklancering

Livestream boeklancering

Vind samen met je beren jouw weg in werk

Dorris Falkenstein ontwikkelde de 3P K.R.A.C.H.T.® methode op basis van twintig jaar ervaring en begeleiding van mensen, zodat jij stappen kunt gaan zetten in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

In dit boek wordt de methode stap voor stap besproken, met vele praktijkvoorbeelden, oefeningen en het persoonlijke verhaal van Dorris. Deze methode helpt je om te focussen, jouw patronen te herkennen, een goede balans te vinden en gefundeerde keuzes te maken.

Je gaat de beren op jouw weg herkennen en ze tot kracht maken, zodat je duurzaam geïnspireerd én gezond werkt en leeft.

“Het boek heeft een goede balans tussen theorie en praktijk. De voorbeelden zijn herkenbaar omdat we allemaal momenten hebben in ons leven en/of werk waarin we vastzitten en vechten met onszelf. Dorris stelt zich kwetsbaar op, toont durf omdat ze haar eigen levensverhaal erin verweven heeft. Veel boeken worden geschreven vanachter het bureau op basis van allerlei theorieën, Dorris haar boek komt uit het hart.
Jacqueline Roth, hr-manager

 

Biografie

Dorris Falkenstein werkte bij multinationals in diverse marketingfuncties. Sinds 2002 is zij persoonlijk verandercoach, gecertificeerd loopbaancoach en trainer bij haar bedrijf Falkstone organisatie- en loopbaanadvies. Met haar klanten kijkt zij dieper naar het geheel van vragen die spelen. Ze ontwikkelde de 3P K.R.A.C.H.T.® methode waarmee ze op een praktische en concrete manier mensen helpt hun patronen te doorbreken en keuzes te maken. Ze werkt voor organisaties en voor professionals die met zelfinzicht krachtig het heft in eigen handen willen nemen.

Wil je het boek bestellen?

Dat kan. Het is voor 24,95 euro te bestellen, Bestel je het boek nu, dan ontvang je een gesigneerd exemplaar en bovendien betaal je geen verzendkosten!

Bestel je het als cadeau voor iemand anders, geef dat dan aan bij de bestelnotities tijdens het bestelproces.