Vind samen met je beren jouw weg in werk

INSPIREREND PRAKTISCH
GOED GESCHREVEN!

“Vind samen met je beren jouw weg – in werk”

Bestel nu een gesigneerd exemplaar

Zet stappen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Vind jij het lastig om je weg in werk te vinden? Zie jij beren op je weg die je tegenhouden of heel veel aandacht vragen? Hoe creëer of vind jij die prachtbaan? Hoe zorg je ervoor dat jij je krachtig voelt, gaat focussen en nieuwe stappen zet?

Boeklancering

Vind samen met je beren jouw weg in werk

Fotocollage boeklancering

Livestream boeklancering

Vind samen met je beren jouw weg in werk

Dorris Falkenstein ontwikkelde de 3P K.R.A.C.H.T.® methode op basis van twintig jaar ervaring en begeleiding van mensen, zodat jij stappen kunt gaan zetten in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

In dit boek wordt de methode stap voor stap besproken, met vele praktijkvoorbeelden, oefeningen en het persoonlijke verhaal van Dorris. Deze methode helpt je om te focussen, jouw patronen te herkennen, een goede balans te vinden en gefundeerde keuzes te maken.

Je gaat de beren op jouw weg herkennen en ze tot kracht maken, zodat je duurzaam geïnspireerd én gezond werkt en leeft.

“Het boek heeft een goede balans tussen theorie en praktijk. De voorbeelden zijn herkenbaar omdat we allemaal momenten hebben in ons leven en/of werk waarin we vastzitten en vechten met onszelf. Dorris stelt zich kwetsbaar op, toont durf omdat ze haar eigen levensverhaal erin verweven heeft. Veel boeken worden geschreven vanachter het bureau op basis van allerlei theorieën, Dorris haar boek komt uit het hart.
Jacqueline Roth, hr-manager

 

Biografie

Dorris Falkenstein werkte bij multinationals in diverse marketingfuncties. Sinds 2002 is zij persoonlijk verandercoach, gecertificeerd loopbaancoach en trainer bij haar bedrijf Falkstone organisatie- en loopbaanadvies. Met haar klanten kijkt zij dieper naar het geheel van vragen die spelen. Ze ontwikkelde de 3P K.R.A.C.H.T.® methode waarmee ze op een praktische en concrete manier mensen helpt hun patronen te doorbreken en keuzes te maken. Ze werkt voor organisaties en voor professionals die met zelfinzicht krachtig het heft in eigen handen willen nemen.

Wil je het boek bestellen?

Dat kan. Het is voor 24,95 euro te bestellen, Bestel je het boek nu, dan ontvang je een gesigneerd exemplaar en bovendien betaal je geen verzendkosten!

Bestel je het als cadeau voor iemand anders, geef dat dan aan bij de bestelnotities tijdens het bestelproces.

Reviews

“De auteur is een gerenommeerd loopbaanadviseur en bespreekt in dit boek de mogelijkheden om je werk te veranderen op een wijze die beter aansluit bij je eigen talenten en capaciteiten. Aan de hand van praktijkonderzoek, gerelateerde organisatie- en loopbaantheorieën, en analyses vanuit haar eigen
ervaringen, geeft ze de lezer instrumenten mee om stapsgewijs jezelf beter te leren kennen.

Wat wil je uit je werk en je leven halen? Hoe kun je op een efficiënte manier toe werken naar je ambities? En hoe kun je doeltreffend keuzes maken en eventuele negativiteit die je weerhoudt het maximale uit jezelf te halen, omzetten in positieve energie? Deze en overige wetenswaardigheden worden besproken aan de hand van een door de auteur zelf ontwikkelde methode. Deze 3PK.R.A.C.H.T.-methode geeft je richting en leert hoe je je persoonlijke en organisatiedoelen kunt realiseren. Nuttige opdrachten en theorie worden met elkaar afgewisseld. Het boek is laagdrempelig van opzet en is voor een brede doelgroep inzetbaar.”

NDB Biblion, Inkooporganisatie van bibliotheken.
Recensent: Drs. Can Kumru

Vind samen met je beren jouw weg in werk Inspirerend, praktisch en goed geschreven loopbaanboek

 • Heldere praktische methode
 • Prettig taalgebruik
 • Persoonlijk

Als je persoonlijke ontwikkeling je lief is en je je loopbaan de juiste wending wil geven is dit boek echt een aanrader. Het is uit het hart geschreven met veel praktijkervaring en voorbeelden waardoor het prettig leest. De methode is duidelijk beschreven, helder en effectief.

Kortom een echte aanrader!

Cynthia101985 (bol.com)

Vind samen met je beren jouw weg in werkHandzaam, handig en met de nodige achtergronden

 • helder
 • handig
 • inzichtelijk

Het is een handig boek voor een ieder die keuzes wil maken voor de verdere weg in het (werk) leven. Met zelf-doe opdrachten,achtergronden en praktijk voorbeelden

nora2 (bol.com)

Vind samen met je beren jouw weg in werkPrettig, praktisch en persoonlijk zelfhulpboek.

 • structuur
 • helderheid
 • vormgeving

Mooi en overzichtelijk vormgegeven boekje, dat in tegenstelling tot veel zelfhulp boeken je niet laat verdwalen maar steun geeft, zoals het plaatje op de voorkant ook laat zien.

Met een overzichtelijke structuur, waarbij tekst, ervaringen en oefeningen op een prettige manier samenwerken.

Een aanrader als je jezelf moeilijk terug vindt in een veranderend landschap van werk en leven.

lRooseboom (bol.com)

Vind samen met je beren jouw weg in werkHelder, persoonlijk en bruikbaar

 • leesbaar
 • toepasbaar

Als hr manager lees ik regelmatig boeken over persoonlijke en loopbaan ontwikkeling. Het is vaak oude wijn in nieuwe zakken, op zich prima om een thema van meerdere kanten te belichten, je haalt er altijd wel iets uit. Zo begon ik ook aan dit boek. Ik werd positief verrast, je wordt direct aangesproken wat je op zijn minst tot nadenken aanzet, er zit een goede rode draad door het boek wat helpt focus te houden

Overal lees ik de eigen ervaring van de schrijfster er doorheen wat de geloofwaardigheid van de methodiek versterkt. Kortom, het is een aanrader!

EHautvast (bol.com)

Vind samen met je beren jouw weg in werkEen praktisch boek voor als je iets anders wil in je werk

Helder geschreven methode voor als je iets anders wil in werk maar je weet niet hoe je daar kan komen, of als je het nog niet zo helder hebt, wat dat andere dan zou kunnen zijn. Ik had dat proces doorlopen, maar wat zou het fijn geweest zijn als ik dit boek drie jaar eerder had kunnen lezen. Het boek leest prettig mede door het groot aantal (herkenbare) voorbeelden.

JolandeDrop (bol.com)

Vind samen met je beren jouw weg in werkEen overtuigend, krachtig boek dat met liefde en aandacht is gemaakt.

 • Ik raad dit product aan
 • prettig leesbaar
 • mooie vormgeving
 • duidelijke en overtuigende beschrijving methode

Een aantal jaren geleden volgde ik met succes een loopbaantraject bij de schrijfster Dorris Falkenstein. Het is fijn om de methode die ik heb doorlopen nog eens na te kunnen lezen in boekvorm. Het boek is voorzien van praktijvoorbeelden die de kracht van de methode onderstrepen. Doordat Dorris ook haar eigen verhaal door het boek heen weeft, is het een heel overtuigend boek geworden. Daarnaast heeft het boek een mooie vormgeving. Aan alles merk je dat er veel tijd, aandacht en liefde aan is besteed. Zowel het boek als de methode zijn wat mij betreft een echte aanrader.

InavanD (bol.com)

Vind samen met je beren jouw weg in werkHeerlijke pragmatisch boek van een absolute professional

 • Inspirerend
 • Helder geschreven
 • Praktisch toepasbaar

Wat een heerlijk boek. Mooi om wat afstand te nemen van al het werk en even wat reflectie erop toe te passen. Dorris neemt je stap voor stap mee. Een mooie reis aangevuld met open en eerlijke ervaringsverhalen uit haar eigen leven en van haar klanten. Het is een schitterend ontwikkeld model van een absolute professional die nog veel mensen fantastisch gaat helpen in de toekomst.

Handzaam, praktisch en ook de nodige achtergronden

J. Delano (Managemenboek.nl)

Vind samen met je beren jouw weg in werkHandzaam, praktisch en ook de nodige achtergronden

 • Helder geschreven
 • Praktisch toepasbaar

Een handig boek voor mensen die een pad voor de toekomst uit willen zetten.

Het neemt je stapsgewijs met vragen en zelf-doe opdrachten mee en geeft ook de nodige achtergrond informatie met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk

N. van Klingeren (Managemenboek.nl)