Van Droom naar Baan in 1 dag

Van Droom naar Baan in één dag’ is een inspirerende, interactieve dag waarmee je een stap zet om nieuw persoonlijk en professioneel perspectief te creëren.
Je hebt 2 mogelijkheden. In de masterclass ga je praktisch aan de slag met resultaten van je van Droom naar Baan scan. Verander je je mindset en realiseer je een eigen actieplan. De opstellingendag is een verdieping waarmee je aan de slag gaat met je onbewuste verlangens en ga je ontdekken hoe je dichter bij je jezelf en je droombaan kan komen.

Van Droom naar Baan in 1 dag

MASTERCLASS

De van Droom naar Baan Masterclass is een inspirerende interactieve dag waarin je voor jezelf een nieuw persoonlijk en professioneel perspectief creëert. Van belemmeringen vind je de weg naar ruimte, buiten bestaande kaders denken en doen. Ervaren dat je talentvol bent en veel mogelijkheden hebt. In de masterclass ga je praktisch aan de slag met resultaten van je van Droom naar Baan scan. Verander je je mindset en realiseer je een eigen actieplan.

Van Droom naar Baan in 1 dag

OPSTELLINGENDAG

Hoe fijn is het als je werk én werkomgeving aansluiten bij wie jij bent, bij jouw talenten en kwaliteiten. Een nieuwe stap zetten is vaak spannend. Je wilt immers graag zekerheid en weten waar dit toe leidt. Dat is logisch. Het blijkt dat 95% van ons gedrag onbewust is. Je weet dus lang niet altijd waarom je sommige keuzes maakt. Des te belangrijker om juist bewust met die 95% aan de slag te gaan.

Van Droom naar Baan in 1 dag

VAN DROOM NAAR BAAN SCAN

Wil jij weten waar je staat in je huidige werk en carrière en hoe je jouw loopbaan of werksituatie kan verbeteren?

Van Droom naar Baan in 1 dag

VAN DROOM NAAR BAAN
IN DRIE MAANDEN

Sta je op een kruispunt en wil je weten wat echt bij jou past? Niet zomaar een keuze, maar zeker weten wat jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden zijn? Waar je ook nog eens een aantrekkelijk inkomen mee verdient? Dat kun jij ook realiseren in drie maanden met 100% resultaatgarantie?

Agenda