Grenzen stellen werkt!

Het goed grenzen kunnen stellen is van invloed op je energie en vitaliteit. Voor ieder mens is het belangrijk, dat je voldoende energie hebt om op je werk en thuis goed te functioneren.

Het niet kennen van onze grenzen is een bron van spanning en stress, hierdoor kunnen mentale en fysieke klachten ontstaan. Daarnaast zorgt het niet helder hebben van eigen grenzen en die van de ander voor meer gedoe in communicatie en samenwerking.

Grenzen stellen werkt!

Onzichtbare grenzen

Vaak zijn we ons niet bewust van onze grenzen en welke invloed dit op ons heeft. Weet jij wat je persoonlijke en professionele grens is waar een ander niet overheen mag/kan gaan?
Een stadsmuur is een heldere grens voor een stad, maar hoe werkt dit bij ons als mens?
De grens van onszelf of een ander kunnen we niet zien. Hoe kom je er dan achter wat je grenzen zijn?

Grenzen stellen werkt

Als je je hier bewust van bent en naar weet te handelen, ook al is het niet altijd even makkelijk, dan levert het energie en ruimte op. Het vergroot ook je mentale en fysieke fitheid. Daarnaast draagt het bij aan plezier hebben in je werk, en hoe je (een nieuwe) balans kunt vinden.

Wat gaan we doen?

In deze prikkelsessie ‘grenzen stellen werkt’ wordt je je meer bewust wordt van je eigen grenzen. Hoe je ze beter kunt herkennen, erkennen en stellen.
Het is een praktische workshop met oefeningen en ook een stukje theorie over grensbewustzijn.
Wat levert het je op?

  • Je krijgt inzicht in hoe je met grenzen omgaat.
  • Je krijgt handvatten hoe je beter met je grenzen om kunt gaan.
  • Inspiratie en motivatie om grenzen te stellen.

Wanneer en waar?

In company – de prikkelsessie is een inspirerende sessie van 1,5 uur, waar je direct in de praktijk wat mee kan en is ook beschikbaar als 1-daagse training.

Trainer

Dorris Falkenstein, 20 jaar ervaren senior trainer en coach in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Gecertificeerd voor deze methode grensbewustzijn.

KENNISMAKEN?

Vul hier jouw gegevens in, dan neem ik contact met je op voor een kort telefonisch gesprek.

Vragen of even overleggen? Bel dan 020-3453536 of mail