Inspiratiesessie met Dorris Falkenstein

Vind samen met je beren jouw weg naar (werk)geluk

Geïnspireerd, gemotiveerd en met voldoening werken.

Enthousiaste medewerkers presteren beter. Het inspireren van medewerkers, je teamleden helpt hen om gelukkig te zijn in werk en leven. Hoe creëren we die voldoening? Dat is een uitdaging. Deze interactieve inspiratiesessie zet ons aan het denken over hoe we onze onzekerheden, twijfels en obstakels kunnen omzetten, zodat we zelfverzekerd en effectiever functioneren.

Iedereen ziet wel beren op de weg naar succes. Om te handelen naar wat je voor ogen hebt, om te gaan voor wat je werkelijk wilt moet je je vrij en krachtig voelen. Dan veranderen obstakels in mogelijkheden en kansen.

Met de juiste focus gaan medewerkers op een andere manier naar zichzelf en hun mogelijkheden kijken. Plotseling vallen er puzzelstukjes in elkaar. Door het maken van de juiste keuzes en met een gezonde balans sla je een natuurlijke weg in, samen met die beren. Een weg die makkelijker is te volgen en waarbij energie productief wordt ingezet.

Het is mijn passie om mensen te helpen die weg te vinden en samen de gestelde doelen te bereiken.

Deze innovatieve inspiratiesessie heeft de vorm van een interactief gesprek met nieuwsgierig makende elementen. Ik deel mijn persoonlijk verhaal en mijn ervaringsgericht model, dat raakt, inspireert en prikkelt om met de opgedane inzichten daadwerkelijk aan de slag te gaan.


Dorris Falkenstein is een  ervaren coach voor management en professionals in persoonlijke-, professionele- en loopbaanontwikkeling, auteur van het boek ‘Vind samen met je beren jouw weg in werk’. Zij werkt succesvol met een eigen ontwikkelde methode. Haar expertise is hoe je zowel zakelijk als privé, gelukkig kunt worden door te ontdekken én te doen wat je wilt en werkelijk belangrijk vindt in werk en leven en dit ook te realiseren. 

Inspiratiesessie

Tijdsduur:

  • ca. 60 minuten

Geschikt voor:

  • Offline
    Deze sessie is uitermate geschikt voor offline events, met publiek in de zaal.
  • Online
    Een sessie in hybride vorm, vanaf een locatie, met een publiek dat online meekijkt via een livestream behoort ook tot de mogelijkheden.