Persoonlijk leiderschap – leert medewerkers meer regie nemen!

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om jezelf te leiden en richting te geven. Voor medewerkers betekent dat: meer eigen regie nemen, eigen koers bepalen, richting geven in wat voor hen belangrijk is in hun werk en leven en hoe ze dat vorm geven.

Persoonlijk leiderschap

Ze bereiken dat door gebruik te maken van hun kwaliteiten, talenten en hun toegevoegde waarde om zo hun wensen en doelen te realiseren. Zo halen ze het beste uit zichzelf. Ze maken bewuste keuzes zodat zij meer (werk)plezier en energie hebben, sturing geven aan hoe zij het willen en daarmee laten ze ook zichzelf zien.

Wat gaan we doen?

Praktische oefeningen, afgewisseld met theorie om hun inzicht te vergroten in hun persoonlijk leiderschap en wat ze daarin anders kunnen doen.

Wat deze prikkelsessie (1,5 uur) gaat opleveren:

  • Ze krijgen meer zelfinzicht en gaan ontdekken hoe ze meer leiderschap/regie kunnen nemen in wat zij te doen hebben
  • Acties om hun eigen persoonlijk leiderschap te versterken.
  • Wat is voor hen belangrijk en hoe ze dat gaan vormgeven.

Wanneer en waar?

In company – de prikkelsessie is een inspirerende sessie van 1,5 uur, waar je direct in de praktijk wat mee kan en is ook beschikbaar als 1-daagse training.

Trainer

Dorris Falkenstein, 20 jaar ervaren senior trainer en coach in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Auteur van het boek ‘vind samen met je beren jouw weg in werk’.

KENNISMAKEN?

Vult u hier uw gegevens in, dan neem ik contact met u op voor een kort telefonisch gesprek.

Vragen of even overleggen? Bel dan 020-3453536 of mail