PROFESSIONALS

Met onze van ‘Droom naar Baan’ programma’s, outplacement- en re-integratie trajecten, loopbaanbegeleiding en personal coaching, kan Falkstone een wereld van verschil maken als je rondloopt met vragen over je ontwikkeling, werk of carrière.

Professionals

Van DROOM NAAR
BAAN SCAN

Wil jij weten waar je staat in je huidige werk en carrière en hoe je jouw loopbaan of werksituatie kan verbeteren?

START DE GRATIS SCAN
Professionals

VAN DROOM NAAR BAAN
IN ÉÉN DAG

Wil je graag in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht op een heel andere manier naar jezelf leren kijken? Zowel professioneel als persoonlijk ? Met inzichten en acties waar je direct mee verder kan? Gun jezelf dan de inspirerende ‘Van Droom naar Baan in één dag’.

START HIER
Professionals

VAN DROOM NAAR BAAN
IN DRIE MAANDEN

Sta je op een kruispunt en wil je weten wat echt bij jou past? Niet zomaar een keuze, maar zeker weten wat jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden zijn? Waar je ook nog eens een aantrekkelijk inkomen mee verdient? Dat kun jij ook realiseren in drie maanden met 100% resultaatgarantie?

START HIER

ANDERE DIENSTEN

Professionals

LOOPBAANBEGELEIDING

Je wilt meer uit jezelf en je loopbaan halen. Het lijkt wel alsof je niet meer helemaal op de juiste plek zit. En daar wil je graag individueel over in gesprek. Je had het immers jarenlang prima naar je zin maar nu wil je iets anders. Je weet alleen nog niet precies wat. Onze gratis Van Droom naar Baan Scan is altijd een goed startpunt.

LEES MEER
Professionals

COACHING

Als jij een ontwikkelstap wilt maken in je werk, professioneel of persoonlijk of een combinatie daarvan, dan kan dat op verschillende gebieden met Dorris Falkenstein als personal coach.

LEES MEER
Professionals

OUTPLACEMENT

Ook wel werk naar werktraject genoemd. Je wordt ontslagen of je arbeidscontract wordt ontbonden, door bijvoorbeeld een reorganisatie of om welke redenen dan ook? Het maakt je onzeker en vaak ook boos. Je vraagt je af hoe je verder moet.

LEES MEER
Professionals

RE-INTEGRATIE

Ziekte, stress, werkdruk of privéproblemen hebben een grote invloed op je dagelijkse leven. Dus ook op je werk. Het is belangrijk om die signalen op tijd te herkennen.

LEES MEER
Professionals

LOOPBAANOPSTELLINGEN

Loopbaanopstellingen zijn een hele andere manier van kijken naar je eigen loopbaanvraag. Ons werk is een wezenlijk onderdeel van ons leven. Tijdens ons werk zetten we ons talent in voor anderen. Met opstellingen kun je meer grip krijgen op de keuzes die je maakt, of onderzoeken of je op de goede weg bent.

LEES MEER
BEKIJK HET BLOG