Persoonlijk leiderschap – hoe je je eigen koers bepaalt!

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om jezelf te leiden en richting te geven. Het betekent dat je meer je eigen regie neemt, je koers bepaalt, richting geeft in wat voor jou belangrijk is in jouw werk en leven en hoe je dat vorm geeft.

Persoonlijk leiderschap

Je bereikt dat door gebruik te maken van je kwaliteiten, talenten en je toegevoegde waarde om zo je wensen en doelen te realiseren. Zo haal je het beste uit jezelf. Je maakt bewuste keuzes zodat jij meer (werk)plezier en energie hebt, sturing geeft aan hoe jij het wil en daarmee laat je ook jezelf beter zien.

Wat gaan we doen?

Praktische oefeningen, afgewisseld met theorie om je inzicht te vergroten in jouw eigen persoonlijk leiderschap en wat je daarin anders kunt doen.

Wat deze prikkelsessie (1,5 uur) je gaat opleveren:

  • Je krijgt meer zelfinzicht en gaat ontdekken hoe je meer leiderschap/regie kunt nemen in jouw werk en leven.
  • Wat je te doen hebt: acties om jouw eigen persoonlijk leiderschap te versterken.
  • Wat is voor jou belangrijk en hoe je dat gaan vormgeven.

Wanneer en waar?

In company – de prikkelsessie is een inspirerende sessie van 1,5 uur, waar je direct in de praktijk wat mee kan en is ook beschikbaar als 1-daagse training.

Trainer

Dorris Falkenstein, 20 jaar ervaren senior trainer en coach in persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Auteur van het boek ‘vind samen met je beren jouw weg in werk’.

KENNISMAKEN?

Vul hier jouw gegevens in, dan neem ik contact met je op voor een kort telefonisch gesprek.

Vragen of even overleggen? Bel dan 020-3453536 of mail