Als jij een ontwikkelstap wilt maken in je werk, professioneel of persoonlijk of een combinatie daarvan. Dan kan dat op verschillende gebieden met Dorris Falkenstein als trainer. Van het bepalen van je eigen koers, tot anders met jezelf omgaan in je werk. Anders leren communiceren, betere zelfsturing, goed kunnen omgaan met stress, grenzen of een betere werk privé balans. Je leert op een oplossingsgerichte manier naar jezelf kijken en je gedrag en belemmeringen te transformeren. Waardoor je vanuit je kracht werkt en je doelen realiseert. Spreekt je dit aan? Dan is Falkstone jouw daadkrachtige en betrokken trainer.

Professionals - Trainingen

Trainingen

De visie en de 3P K.R.A.C.H.T.® methode die je vindt in het boek Vind samen met je beren jouw weg in werk zijn uitgangspunt van deze trainingen. Aangeboden aan kleine groepen als prikkelsessie van 1,5 uur en als 1-daagse training.

Aanbod
Als prikkelsessie van 1,5 uur en als 1-daagse training.

De trainingen  zijn gebaseerd op de 3P K.R.A.C.H.T.® methode die door Dorris Falkenstein (trainer) is ontwikkeld en beschreven
in haar  boek Vind samen met je beren jouw weg in werk.

De kracht van de training ligt in de kleine groepsgrootte met veel persoonlijke aandacht, uitwisseling en tot de kern gaan.

Spreekt dit aan?
Neem contact op of vul onderstaand formulier in, dan neemt Falkstone contact op.

KENNISMAKEN?

Vul hier jouw gegevens in, dan neem ik contact met je op voor een kort telefonisch gesprek.

Vragen of even overleggen? Bel dan 020-3453536 of mail

Testimonials

Tijdens de sessies zet Dorris zich helemaal voor je in en gaat ze al snel naar de kern van de zaak. Onder haar begeleiding leerde ik op een andere, nieuwe manier naar mezelf kijken. Dit is zowel confronterend als verrijkend. Ook geeft Dorris tools mee om met bepaalde problemen te leren omgaan, stappen te zetten. Al met al was het een goede en verdiepende ervaring

Anoniem, deelnemer

Overige diensten

Professionals - Trainingen

VAN DROOM NAAR
BAAN SCAN

Professionals - Trainingen

VAN DROOM NAAR BAAN
IN ÉÉN DAG

Professionals - Trainingen

VAN DROOM NAAR BAAN
IN DRIE MAANDEN

Professionals - Trainingen

LOOPBAAN-
BEGELEIDING

Professionals - Trainingen

RE-INTEGRATIE

Professionals - Trainingen

LOOPBAAN-
OPSTELLINGEN

Professionals - Trainingen

OUTPLACEMENT