Organisaties - Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Als organisatie bent u gebaat bij medewerkers die het optimale uit hun loopbaan halen. Wanneer de professional ondersteuning nodig heeft om zijn potentieel optimaal te benutten of niet meer op de juiste plek zit, dan is loopbaanbegeleiding bij uitstek geschikt.
Onze gratis Van Droom naar Baan Scan is een goed en krachtig startpunt. Dit helpt de medewerker in 15 min. tijd inzicht te krijgen waar zij/hij staat en kan veranderen.

Loopbaanbegeleiding kan individueel of in een groep. Het Van Droom naar Baan programma in 3 maanden geeft uw medewerker in korte helderheid hoe hij zijn potentieel volledig kan benutten en maakt concreet wat de volgende stap is. Falkstone helpt medewerkers om hun talenten, hun meerwaarde te ontdekken, keuzes te maken hoe ze die het beste kunnen inzetten in het werk, met meer zelfvertrouwen en focus. Professionals met een helder toekomstbeeld zijn meer geïnspireerd, doelgericht, productief en waardevol voor een organisatie.

Bekijk deze video voor meer uitleg over loopbaanbegeleiding bij Falkstone.

KENNISMAKINGSGESPREK

Wilt u weten wat we voor uw organisatie en professionals kunnen betekenen op het gebied van loopbaanbegeleiding?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Testimonials

“Ik zat al lange tijd zonder werk en ondanks het vele solliciteren werd ik nooit ergens uitgenodigd. Om toch weer een baan te vinden heb ik contact opgenomen met Dorris Falkenstein voor loopbaanbegeleiding. Tijdens deze sessies werd duidelijk dat mijn c.v. weliswaar goed was maar toch nog aangescherpt kon worden. Ook hielp Dorris mij om effectiever te solliciteren. Zo adviseerde ze mij op het inzetten van mijn eigen netwerk en het beter gaan gebruiken van LinkedIn. Ze was steeds heel alert tijdens onze sessies en weet goed tussen de regels door te lezen. Dankzij haar tips en adviezen ben ik mijn sollicitaties anders aan gaan pakken. En met succes! Op dezelfde dag kreeg ik 2 parttime banen aangeboden! Ik ben daar heel erg blij mee, maar ook met alles wat ze me heeft geleerd en laten inzien. Ik kan iedereen die wil solliciteren met resultaat aanbevelen om contact op te nemen met Dorris van Falkstone voor deze praktische maar vooral ook persoonlijke loopbaanbegeleiding!”

Stefan, 51 jaar, vond ineens 2 banen

“Na 8 jaar in de accountancy te hebben gewerkt was het duidelijk: ik wilde iets anders. Maar wat, daar kwam ik alleen niet uit. Via mijn voormalige werkgever kon ik bij Falkstone terecht voor loopbaanbegeleiding. In een paar sessies heeft Dorris mij laten inzien wat ik nu echt wilde; zij leerde mij om m’n hart te horen én te volgen. Met mijn liefde voor muziek en het organiseren van feesten was een nieuwe baan binnen de evenementenbranche heel logisch. Alleen had ik dat zonder haar hulp niet gezien. Toen die keuze eenmaal was gemaakt, ging het supersnel; de eerste sollicitatie was meteen raak! Ik ben ontzettend dankbaar dat Dorris zo met mij meedacht, me uitdaagde buiten mijn comfortzone te denken en me heeft geholpen deze keuze te maken. De samenwerking was altijd prettig en informeel, Dorris was goed bereikbaar en hielp mij ook met tips voor mijn cv, LinkedIn en hoe ik moest solliciteren. Ik ben nu zo blij met mijn nieuwe baan en daar dank ik Dorris voor. Wie twijfelt over een volgende stap in zijn carrière raad ik echt aan om de loopbaanbegeleiding van Dorris Falkenstein bij Falkstone te volgen!”

Ricardo, 29 jaar, vond zijn weg van accountancy naar evenementenbranche

“Ik wil wat anders maar wat moet ik anders?” met die vraag worstelde Sietze en kwam via de workshop ‘Van Droom naar Baan’ met Dorris Falkenstein in gesprek. Hij startte een loopbaantraject en kwam er al snel achter dat hij niet wat anders moest, maar dat het juist ging om ‘het anders doen’. “Feilloos wist Dorris de vinger op de zere plek te leggen en het verhaal achter mij en mijn vraag duidelijk te krijgen. Dat weefde ze als een rode draad door alle sessies heen. Het maakte mij duidelijk waar ik wat moest veranderen en ze gaf me concrete tips en handvatten hoe ik het dan anders kan doen.” Sietze is heel duidelijk: “Dorris is een vrouw met een enorme expertise op het gebied van loopbaantrajecten. Ze liet mij inzien dat ik veel meer capaciteiten heb dan ik dacht. Ik zie mijn toekomst duidelijker doordat ik weer een concreet doel heb. Ik ben heel blij dat ik met Dorris in contact ben gekomen!”

Sietze, 50 jaar, ziet toekomst duidelijker na loopbaantraject

Overige diensten

Organisaties - Loopbaanbegeleiding

DUURZAAM INZETBAAR & MOBILITEIT

Organisaties - Loopbaanbegeleiding

COACHING

Organisaties - Loopbaanbegeleiding

OUTPLACEMENT

Organisaties - Loopbaanbegeleiding

RE-INTEGRATIE & VERZUIM