Organisaties - Coaching

Coaching

Een medewerker die lange tijd uitstekend werk heeft geleverd en daardoor zeer waardevol voor de organisatie is, wilt u waarschijnlijk niet kwijt. Wel constateert u dat er wat moet gebeuren. Het kan zijn dat het niet meer helemaal lekker loopt of dat de medewerker een ontwikkelstap moet maken, professioneel , persoonlijk of een combinatie daarvan.

Dan kan dat op verschillende gebieden met Falkstone als personal coach. Van het bepalen van de eigen koers, tot anders leren omgaan met zichzelf of werk. Anders communiceren, meer regie, minder stress of een betere werk privé balans. De medewerker leert reflecteren, op een oplossingsgerichte manier naar zichzelf kijken. Gemotiveerd en gestimuleerd om belemmeringen en gedragspatronen te transformeren. Om vanuit eigen kracht te werken, doelen te realiseren, de volgende stap te maken. Falkstone zorgt voor een daadkrachtige en betrokken coaching.

STRATEGIEGESPREK

Als u dit aanspreekt en u bent benieuwd hoe coachingstrajecten uw medewerker(s) kunnen helpen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend telefonisch of persoonlijk gesprek, zodat we kunnen bespreken wat Falkstone voor u kan betekenen.

Testimonials

Tijdens de sessies zet Dorris zich helemaal voor je in en gaat ze al snel naar de kern van de zaak. Onder haar begeleiding leerde ik op een andere, nieuwe manier naar mezelf kijken. Dit is zowel confronterend als verrijkend. Ook geeft Dorris tools mee om met bepaalde problemen te leren omgaan, stappen te zetten. Al met al was het een goede en verdiepende ervaring

Anoniem, deelnemer

Overige diensten

Organisaties - Coaching

DUURZAAM INZETBAAR & MOBILITEIT

Organisaties - Coaching

LOOPBAAN-
BEGELEIDING

Organisaties - Coaching

OUTPLACEMENT

Organisaties - Coaching

RE-INTEGRATIE & VERZUIM