Effectieve communicatie verbindt!

Communicatie is de manier om in contact te zijn met anderen. Hoe communiceer je zó, dat een ander je begrijpt en dat jij je begrepen en gehoord voelt? Kun je je voorstellen (herken je) dat je vooraf al bedenkt dat het toch niet gaat lukken of dat het geen effect zal hebben? Vind je confrontaties lastig en ga je voor harmonie? Of is ‘direct zijn’ meer jouw stijl en hebben anderen moeite om je te horen?

Effectieve communicatie verbindt!

Het gaat erom dat je verantwoordelijkheid neemt voor jouw gedrag/communicatie en wat jij nodig hebt. Daarnaast dat je openstaat voor de ander, pas dan kan er effectieve verbinding ontstaan.

Wat gaan we doen?

Praktische oefeningen, afgewisseld met theorie over geweldloze verbindende communicatie om je bewustzijn te vergroten in jouw communicatie en wat je daarin anders kunt doen.

Wat deze prikkelsessie (1,5 uur) je gaat opleveren:

  • Je krijgt meer inzicht in je communicatie met jezelf en de ander.
  • Wat jij te doen hebt in je communicatie om effectief en verbindend te zijn.
  • Handvatten om effectief en verbindend te communiceren.

Wanneer en waar?

In company – de prikkelsessie is een inspirerende sessie van 1,5 uur, waar je direct in de praktijk wat mee kan en is ook beschikbaar als 1-daagse training.

Trainer

Dorris Falkenstein, 20 jaar ervaren senior trainer en coach in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Opgeleid en ervaringsdeskundig in verbindende (geweldloze) communicatie.

KENNISMAKEN?

Vul hier jouw gegevens in, dan neem ik contact met je op voor een kort telefonisch gesprek.

Vragen of even overleggen? Bel dan 020-3453536 of mail