Professionals - Outplacement

Outplacement

Je wordt ontslagen of je arbeidscontract dreigt te worden ontbonden. Door een reorganisatie bijvoorbeeld. Maar om welke redenen dan ook? Het maakt je onzeker en vaak ook boos. Je hebt je zoveel jaren ingezet, zo hard gewerkt. “Wat had ik anders kunnen doen” en “hoe nu verder?”

Falkstone helpt je met het bepalen van je eigen loopbaankoers. Zodat je verder kan. We geloven dat alles in jou zit. Dus helpen we je van binnenuit ontdekken wat je talenten en mogelijkheden zijn. Ook onderzoeken we samen de mogelijkheden in de arbeidsmarkt. We zorgen dat je blijft focussen op werk dat echt bij jou past en creëren een helder profiel. Met praktische tools die effect en resultaat opleveren. Zoals een krachtig cv, goede sollicitatiebrieven, tips voor het inzetten van social media, netwerken, etc. Actief, motiverend en enthousiast zetten wij ook ons eigen netwerk voor je in. Zo krijg jij weer een toekomstperspectief. Samen met Falkstone realiseer je die passende baan of je eigen onderneming.

Een outplacement traject kan zowel in groepsverband of individueel. Kijk ook eens bij ‘Van Droom naar Baan’

Bekijk deze video voor meer uitleg over outplacement bij Falkstone.

INSPIRATIEGESPREK

Wil je weten hoe we je kunnen helpen bij een outplacement, van werk naar werk traject? En wat we voor jouw persoonlijke situatie kunnen betekenen? Meld je dan aan voor een gratis inspiratiegesprek.

Testimonials

Toen wij afscheid moesten nemen van 2 teammanagers hebben wij ze een outplacementtraject bij Falkstone aangeboden. Tijdens dat traject bleek Dorris zowel voor ons als voor de kandidaten een goede keus te zijn. Haar praktische aanpak die zowel zakelijk als betrokken is, was erg prettig. Ze komt haar afspraken na, is correct en heeft gelijktijdig veel aandacht voor het menselijke aspect. Elke hr-collega die een ervaren professional zoekt voor een outplacementtraject, kan ik aanraden om naar Falkstone te gaan. Dorris is nuchter, luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever en is in staat om de mensen echt verder te helpen. Haar aandacht voor de belangen van zowel de opdrachtgever als de kandidaten resulteert in een plezierige en succesvolle samenwerking voor alle betrokkenen.

Joke van Oort, Hoofd P&O Nieuwe Bibliotheek Almere
Na persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen kwam ik op aanraden van een vriend bij Dorris terecht voor een outplacementtraject. In haar aanpak combineerde zij zakelijkheid met emotie om zo door te dringen tot de kern. Het was confronterend maar heel effectief. Ze heeft me door een groot bewustwordingsproces heen laten gaan. Door de sessies bij Falkstone weet ik hoe ik mijzelf beter kan profileren en mijn kwaliteiten benadruk. Ik weet nu wat mijn kracht is en wat ik kan. Dit geeft mij zoveel zelfvertrouwen. Dorris is een bijzondere dame in coachingsland; klein van stuk maar groot van hart en inzicht. Warm, scherp en analytisch heeft ze zich voor mij ingezet zodat ik ook echt verder kon komen. Met Dorris bereik je tenminste wat.
Mario, 44 jaar, WMO consulent / adviseur

Het is alweer twee jaar geleden dat je me hebt gemotiveerd om een baan je zoeken. Ik ben goed terecht gekomen en nog steeds verbaasd dat werken leuk kan zijn. Daarom nog steeds blij dat je de juiste snaren wist te raken Dorris.

Erik, 48 jaar, na 2 jaar na begeleiding

Overige diensten

Professionals - Outplacement

VAN DROOM NAAR
BAAN SCAN

Professionals - Outplacement

VAN DROOM NAAR BAAN
IN ÉÉN DAG

Professionals - Outplacement

VAN DROOM NAAR BAAN
IN DRIE MAANDEN

Professionals - Outplacement

COACHING

Professionals - Outplacement

LOOPBAAN-
BEGELEIDING

Professionals - Outplacement

RE-INTEGRATIE

Professionals - Outplacement

LOOPBAAN-
OPSTELLINGEN