Effectieve communicatie verbindt!

Communicatie is de manier om in contact te zijn met anderen. Hoe communiceren medewerkers zó, dat de ander ze begrijpt en dat zij zich begrepen en gehoord voelen? Kan je je voorstellen (herken je) dat ze vooraf al bedenken dat het toch niet gaat lukken of dat het geen effect zal hebben? Gaan ze goed met confrontaties om en gaan ze voor harmonie? Of zijn ze erg direct en hebben ze moeite om elkaar te horen?

Effectieve communicatie verbindt!

Het gaat erom dat ze verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag/communicatie en wat ze zelf nodig hebben. Daarnaast dat ze openstaan voor de ander, pas dan kan er effectieve verbinding ontstaan.

Wat gaan we doen?

Praktische oefeningen, afgewisseld met theorie over geweldloze verbindende communicatie om het bewustzijn te vergroten in de communicatie en wat daarin anders kan.

Wat deze prikkelsessie (1,5 uur) gaat opleveren:

  • De medewerkers krijgen meer inzicht in hun communicatie met zichzelf en met de ander.
  • Ze krijgen concrete handvatten om effectief en verbindend te communiceren.
  • Ze leren zo om effectief en verbindend te functioneren.

Wanneer en waar?

In company – de prikkelsessie is een inspirerende sessie van 1,5 uur, waar je direct in de praktijk wat mee kan en is ook beschikbaar als 1-daagse training.

Trainer

Dorris Falkenstein, 20 jaar ervaren senior trainer en coach in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Opgeleid en ervaringsdeskundig in verbindende (geweldloze) communicatie.

KENNISMAKEN?

Vult u hier uw gegevens in, dan neem ik contact met u op voor een kort telefonisch gesprek.

Vragen of even overleggen? Bel dan 020-3453536 of mail