Organisaties - Outplacement

Outplacement

Bij ontslag en reorganisatie komt meer kijken dan het ontbinden van een arbeidsovereenkomst, in beide gevallen kunt u als goed werkgever uw medewerkers de mogelijkheid aanbieden om van werk naar werk te gaan. Dat kan door een outplacement- werk naar werk traject. In beide gevallen bent u gebaat bij een soepel verloopt.

Falkstone biedt ondersteuning en begeleiding met veel aandacht voor de persoon en situatie, dit is cruciaal om medewerkers weer te doen geloven in zichzelf en hun mogelijkheden. Falkstone helpt medewerkers vanuit hun kracht en met een scherpe focus succesvol de arbeidsmarkt op, de kortste weg naar (duurzaam) werk. Dat doen we op creatieve, enthousiaste en daadkrachtige wijze. Met coaching en praktische tools die effect en resultaat opleveren. Actief zetten wij ook ons eigen netwerk in en helpen doorbraken realiseren. Er is altijd meer mogelijk dan men denkt! Dat is waar in wij in geloven en zo begeleiden we ook om samen resultaat te bereiken. Samen op weg naar die passende baan of een succesvolle start van het eigen bedrijf. Een outplacement traject kan zowel individueel als in groepsverband.

Bekijk deze video voor meer uitleg over outplacement bij Falkstone.

STRATEGIEGESPREK

Wilt u weten wat wij op het gebied van outplacement kunnen bieden?
Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Testimonials

Het is alweer twee jaar geleden dat je me hebt gemotiveerd om een baan je zoeken. Ik ben goed terecht gekomen en nog steeds verbaasd dat werken leuk kan zijn. Daarom nog steeds blij dat je de juiste snaren wist te raken Dorris.

Erik, 48 jaar, na 2 jaar na begeleiding

Toen wij afscheid moesten nemen van 2 teammanagers hebben wij ze een outplacementtraject bij Falkstone aangeboden. Tijdens dat traject bleek Dorris zowel voor ons als voor de kandidaten een goede keus te zijn. Haar praktische aanpak die zowel zakelijk als betrokken is, was erg prettig. Ze komt haar afspraken na, is correct en heeft gelijktijdig veel aandacht voor het menselijke aspect. Elke hr-collega die een ervaren professional zoekt voor een outplacementtraject, kan ik aanraden om naar Falkstone te gaan. Dorris is nuchter, luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever en is in staat om de mensen echt verder te helpen. Haar aandacht voor de belangen van zowel de opdrachtgever als de kandidaten resulteert in een plezierige en succesvolle samenwerking voor alle betrokkenen.

Joke van Oort, Hoofd P&O Nieuwe Bibliotheek Almere
Na persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen kwam ik op aanraden van een vriend bij Dorris terecht voor een outplacementtraject. In haar aanpak combineerde zij zakelijkheid met emotie om zo door te dringen tot de kern. Het was confronterend maar heel effectief. Ze heeft me door een groot bewustwordingsproces heen laten gaan. Door de sessies bij Falkstone weet ik hoe ik mijzelf beter kan profileren en mijn kwaliteiten benadruk. Ik weet nu wat mijn kracht is en wat ik kan. Dit geeft mij zoveel zelfvertrouwen. Dorris is een bijzondere dame in coachingsland; klein van stuk maar groot van hart en inzicht. Warm, scherp en analytisch heeft ze zich voor mij ingezet zodat ik ook echt verder kon komen. Met Dorris bereik je tenminste wat.
Mario, 44 jaar, WMO consulent / adviseur

Overige diensten

Organisaties - Outplacement

DUURZAAM INZETBAAR & MOBILITEIT

Organisaties - Outplacement

LOOPBAAN-
BEGELEIDING

Organisaties - Outplacement

COACHING

Organisaties - Outplacement

RE-INTEGRATIE & VERZUIM