Grenzen stellen werkt! medewerkers ontdekken en stellen hun grenzen 

Het goed grenzen kunnen stellen is van invloed op mensen hun energie en vitaliteit. Voor medewerkers is het belangrijk, dat ze voldoende energie hebben om op het werk en thuis goed te functioneren.

Het niet kennen van onze grenzen is een bron van spanning en stress, hierdoor kunnen mentale en fysieke klachten ontstaan. Daarnaast zorgt het niet helder hebben van eigen grenzen en die van de ander voor meer gedoe in communicatie en samenwerking.

Grenzen stellen werkt!

Onzichtbare grenzen

Vaak zijn we ons niet bewust van onze grenzen en welke invloed dit op ons heeft. Weten uw medewerkers wat hun persoonlijke en professionele grens is waar een ander niet overheen mag/kan gaan?
Een stadsmuur is een heldere grens voor een stad, maar hoe werkt dit bij ons als mens?
De grens van onszelf of een ander kunnen we niet zien. Hoe kom je er dan achter wat je grenzen zijn?

Grenzen stellen werkt

Als medewerkers hier bewust van zijn  en ernaar weet te handelen, ook al is het niet altijd even makkelijk, dan levert het energie en ruimte op. Het vergroot ook zijn/haar mentale en fysieke fitheid. Daarnaast draagt het bij aan plezier hebben in zijn/haar werk, en hoe de medewerker (een nieuwe) balans kan vinden.

Wat gaan we doen?

In deze prikkelsessie ‘grenzen stellen werkt’ worden medewerkers meer bewust wordt van hun eigen grenzen. Hoe ze beter hun grenzen kunnen herkennen, erkennen en stellen.
Het is een praktische workshop met oefeningen en ook een stukje theorie over grensbewustzijn.
Wat levert het hen op?

  • Ze krijgen inzicht in hoe ze met hun grenzen omgaan.
  • Ze krijgen handvatten hoe ze beter met hun grenzen om kunnen gaan.
  • Inspiratie en motivatie om grenzen te stellen.

Wanneer en waar?

In company – de prikkelsessie is een inspirerende sessie van 1,5 uur, waar ze direct in de praktijk wat mee kan en is ook beschikbaar als 1-daagse training met nog meer resultaten.

Trainer

Dorris Falkenstein, 20 jaar ervaren senior trainer en coach in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Gecertificeerd voor deze methode grensbewustzijn.

KENNISMAKEN?

Vult u hier uw gegevens in, dan neem ik contact met u op voor een kort telefonisch gesprek.

Vragen of even overleggen? Bel dan 020-3453536 of mail