Van Droom naar Baan scan

Van Droom naar Baan scan

De gratis van Droom naar Baan Scan is een laagdrempelige manier om te ontdekken waar jij in je huidige werk en carrière staat, Door de vragen in de scan krijg je op vijf gebieden inzichtelijk hoe je met meer energie, plezier en voldoening kan werken en hoe je jouw potentieel optimaal kunt benutten. Maar ook ontdek je of je in je eigen kracht staat.

Wil jij weten hoe je jouw huidige werksituatie en loopbaan kan verbeteren en herken je jezelf in één of meerdere uitspraken?

  • Je twijfelt al langer of je het werk doet dat nog wel bij je past.
  • Je loopt al lang tegen dezelfde dingen aan in je werk.
  • Je werk kost je veel energie.
  • Je wilt meer voldoening uit je werk halen.
  • Je voelt dat je meer mogelijkheden hebt.
Door middel van de vragen die je tijdens de scan moet beantwoorden, krijg je de inzichten waarmee je nieuw toekomstperspectief kun creëren in je werk en loopbaan. Klinkt dit je als muziek in de oren? Doe dan nu de gratis van Droom naar Baan Scan.

Van Droom naar Baan scan

VAN DROOM NAAR BAAN
IN ÉÉN DAG

Wil je graag in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht op een heel andere manier naar jezelf leren kijken? Zowel professioneel als persoonlijk ? Met inzichten en acties waar je direct mee verder kan? Gun jezelf dan de inspirerende ‘Van Droom naar Baan in één dag’.

Van Droom naar Baan scan

VAN DROOM NAAR BAAN
IN DRIE MAANDEN

Sta je op een kruispunt en wil je weten wat echt bij jou past? Niet zomaar een keuze, maar zeker weten wat jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden zijn? Waar je ook nog eens een aantrekkelijk inkomen mee verdient? Dat kun jij ook realiseren in drie maanden met 100% resultaatgarantie?

Agenda