De periode tussen Kerst en Nieuwjaar leent zich bij uitstek om je te bezinnen op je werk en leven. Wat is voor jou belangrijk in 2023?

Werk is inmiddels zoveel meer dan alleen het hebben van een betaalde baan. Het is de plek voor zowel persoonlijke als professionele groei….., als je op de juiste plek zit!

Uit recent onderzoek van NCOI blijkt dat 25% van medewerkers niet op hun plek zit. Dit zijn 2,4 miljoen mensen.  
Heb jij collega’s, vrienden, familie bij wie dit speelt of misschien bij jezelf? Meer dan 50% geeft aan dat werkgeluk is bepalend voor hun levensgeluk.
Wil jij gaan voor wat je echt wilt of iemand anders een boost geven?

Denk dan eens aan het boek ‘Vind samen met je beren jouw weg in werk!’ . Een  boek vol mooie en inspirerende persoonlijke voorbeelden, illustraties en opdrachten om je weg te vinden in werk of loopbaan!

Met liefde en aandacht vormgegeven, bevat het boek een gestructureerde en beproefde methode en model die je helpt om met vertrouwen nieuwe stappen te zetten.  De 3PK.R.A.C.H.T.® methode is gebaseerd op ruim twintig jaar ervaring en helpt je om de beren op jouw weg te herkennen én juist tot kracht te maken.

5-sterren reviews op bol.com en managementboek.nl

Bijvoorbeeld:

‘Mooi en overzichtelijk vormgegeven boek. Dat in tegenstelling tot veel zelfhulp boeken, je niet laat verdwalen maar steun geeft, zoals het plaatje op de voorkant ook laat zien. Met een overzichtelijke structuur, waarbij tekst, ervaringen en oefeningen op een prettige manier samenwerken. Een aanrader als je jezelf moeilijk terug vindt in een veranderend landschap van werk en leven’.

Snel en eenvoudig bestellen

Het boek is te verkrijgen via alle (online) boekhandels. Of bestel hier een gesigneerd en mooi verpakt exemplaar!