Professionals - Reïntegratie

Re-integratie

Ziekte, stress, werkdruk of privéomstandigheden hebben een grote invloed op je dagelijks leven. Dus ook op je werk. Het is belangrijk om die signalen op tijd te herkennen. Maar als het niet meer gaat en je bent uitgevallen, overspannen of een burn-out hebt, lichamelijke klachten of andere beperkingen die ervoor zorgen, dat je écht niet meer kunt werken, dan is het fijn om coaching en/ of re-integratiebegeleiding te krijgen. Want er komt, afhankelijk van de situatie (mentaal, fysiek en emotioneel) vaak nogal wat bij kijken om weer terug aan het werk te gaan. Oftewel, te re-integreren.

Weer terug aan het werk?
Je hebt eerst gesprekken met je werkgever,. leidinggevende, HR,bedrijfsarts. Wat speelt er en wanneer kun je weer beginnen? Als de verwachting is dat je langdurig ziek bent, dan krijg je volgens de Wet Verbetering Poortwachter met veel verschillende partijen te maken; de bedrijfsarts /arbodienst, arbeidskundige, UWV, re-integratiebureau. Falkstone begeleidt je bij het re-integreren. Dat doen we op een persoonlijke, praktische, zorgvuldige en oplossingsgerichte wijze waarbij we het menselijke aspect het allerbelangrijkste vinden. We begeleiden je bij het creëren van ruimte en beweging. En als persoon en qua werk weer perspectief krijgt. Dat kan zijn terug naar je eigen werk of ander, passend werk in dezelfde organisatie (re-integratie 1ste spoor). Of naar ander werk buiten de organisatie als daar sprake van is (re-integratie 2e spoor).

We helpen je om weer lekker in je vel te zitten en bij het vinden van een nieuwe balans in je werk.

Bekijk deze video voor meer uitleg over re-integratie bij Falkstone.

INSPIRATIEGESPREK

Elke situatie en ieder mens is anders.
Daarom is ons re-integratietraject altijd maatwerk.
Meld je daarom nu aan voor een gratis inspiratiegesprek.

Testimonials

“Vanuit een burnout, re-integratie 2e spoor traject heeft Dorris mij begeleid in het proces ‘terug naar werk’. In drie maanden tijd liet Dorris mij inzien hoe sterk ik ben als mens en dat – als ik hét wil – alles mogelijk is. Bovenal ontdekte ik talenten, die ik nooit professioneel had ingezet en de voorwaarden om plezier te hebben in wat ik deed. Zij hielp mij aan een re-integratieplek waar ik dit kon gaan toepassen. Zij gaf mij een handreiking, maar zorgde ervoor dat de kracht van binnenuit kwam. Dat is geen aangeleerde vaardigheid. Dat is een gave, die zij bezit.”

Diewke, 37 jaar, content/tekstschrijfster

Mede namens Anneke wil ik je graag laten weten dat wij terugkijken op een zeer geslaagde samenwerking. Jij hebt Anneke al coach begeleid tijdens haar re-integratie en zoektocht naar een nieuwe baan toen het niet meer mogelijk bleek om haar werkzaamheden bij haar vorige werkgever te hervatten. Jouw inspanningen hebben ertoe geleid dat Anneke een nieuwe baan heeft gevonden en dat JINC, de organisatie waar ik leiding aan geef, een ervaren administratieve kracht rijker is.

Daniel Roos, directeur JINC

Overige diensten

Professionals - Reïntegratie

VAN DROOM NAAR
BAAN SCAN

Professionals - Reïntegratie

VAN DROOM NAAR BAAN
IN ÉÉN DAG

Professionals - Reïntegratie

VAN DROOM NAAR BAAN
IN DRIE MAANDEN

Professionals - Reïntegratie

LOOPBAAN-
BEGELEIDING

Professionals - Reïntegratie

COACHING

Professionals - Reïntegratie

LOOPBAANOPSTELLINGEN

Professionals - Reïntegratie

OUTPLACEMENT