Professionals - Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Je wilt meer uit jezelf en je loopbaan halen. Het lijkt wel alsof je niet meer helemaal op de juiste plek zit. En daar wil je graag individueel over in gesprek. Je had het immers jarenlang prima naar je zin maar nu wil je iets anders. Je weet alleen nog niet precies wat. Onze gratis Van Droom naar Baan Scan is altijd een goed startpunt.

Je wilt ook eigenlijk niet weg bij je werkgever. Maar hoe kun je groeien binnen de organisatie die je zo aan het hart ligt en krijg je het plezier weer terug? Door na te denken over je behoeften, wat je echt wilt en wat je kan, krijg je weer grip op je carrière en daarmee op je toekomst.

Falkstone heeft individuele trajecten een aantal zeer effectieve groepsprogramma’s zoals het unieke Van Droom naar Baan in 3 Maanden programma De ene mens voelt zich immers prettig in een groep, de andere gedijt beter één op één. Maar voor welke aanpak je ook kiest, het is altijd afgestemd op de vraag, de situatie, het doel en op jou. Falkstone biedt korte maar krachtige loopbaantrajecten waarmee je weer op het voor jou juiste spoor komt.

Bekijk deze video voor meer uitleg over loopbaanbegeleiding bij Falkstone.

INSPIRATIEGESPREK

Elke situatie en ieder mens is anders.
Daarom is ons loopbaantraject altijd maatwerk.
Meld je daarom nu aan voor een gratis inspiratiegesprek.

Testimonials

“Na 8 jaar in de accountancy te hebben gewerkt was het duidelijk: ik wilde iets anders. Maar wat, daar kwam ik alleen niet uit. Via mijn voormalige werkgever kon ik bij Falkstone terecht voor loopbaanbegeleiding. In een paar sessies heeft Dorris mij laten inzien wat ik nu echt wilde; zij leerde mij om m’n hart te horen én te volgen. Met mijn liefde voor muziek en het organiseren van feesten was een nieuwe baan binnen de evenementenbranche heel logisch. Alleen had ik dat zonder haar hulp niet gezien. Toen die keuze eenmaal was gemaakt, ging het supersnel; de eerste sollicitatie was meteen raak! Ik ben ontzettend dankbaar dat Dorris zo met mij meedacht, me uitdaagde buiten mijn comfortzone te denken en me heeft geholpen deze keuze te maken. De samenwerking was altijd prettig en informeel, Dorris was goed bereikbaar en hielp mij ook met tips voor mijn cv, LinkedIn en hoe ik moest solliciteren. Ik ben nu zo blij met mijn nieuwe baan en daar dank ik Dorris voor. Wie twijfelt over een volgende stap in zijn carrière raad ik echt aan om de loopbaanbegeleiding van Dorris Falkenstein bij Falkstone te volgen!”

Ricardo, 29 jaar, vond zijn weg van accountancy naar evenementenbranche

“Ik wil wat anders maar wat moet ik anders?” met die vraag worstelde Sietze en kwam via de workshop ‘Van Droom naar Baan’ met Dorris Falkenstein in gesprek. Hij startte een loopbaantraject en kwam er al snel achter dat hij niet wat anders moest, maar dat het juist ging om ‘het anders doen’. “Feilloos wist Dorris de vinger op de zere plek te leggen en het verhaal achter mij en mijn vraag duidelijk te krijgen. Dat weefde ze als een rode draad door alle sessies heen. Het maakte mij duidelijk waar ik wat moest veranderen en ze gaf me concrete tips en handvatten hoe ik het dan anders kan doen.” Sietze is heel duidelijk: “Dorris is een vrouw met een enorme expertise op het gebied van loopbaantrajecten. Ze liet mij inzien dat ik veel meer capaciteiten heb dan ik dacht. Ik zie mijn toekomst duidelijker doordat ik weer een concreet doel heb. Ik ben heel blij dat ik met Dorris in contact ben gekomen!”

Sietze, 50 jaar, ziet toekomst duidelijker na loopbaantraject

“Ik zat al lange tijd zonder werk en ondanks het vele solliciteren werd ik nooit ergens uitgenodigd. Om toch weer een baan te vinden heb ik contact opgenomen met Dorris Falkenstein voor loopbaanbegeleiding. Tijdens deze sessies werd duidelijk dat mijn c.v. weliswaar goed was maar toch nog aangescherpt kon worden. Ook hielp Dorris mij om effectiever te solliciteren. Zo adviseerde ze mij op het inzetten van mijn eigen netwerk en het beter gaan gebruiken van LinkedIn. Ze was steeds heel alert tijdens onze sessies en weet goed tussen de regels door te lezen. Dankzij haar tips en adviezen ben ik mijn sollicitaties anders aan gaan pakken. En met succes! Op dezelfde dag kreeg ik 2 parttime banen aangeboden! Ik ben daar heel erg blij mee, maar ook met alles wat ze me heeft geleerd en laten inzien. Ik kan iedereen die wil solliciteren met resultaat aanbevelen om contact op te nemen met Dorris van Falkstone voor deze praktische maar vooral ook persoonlijke loopbaanbegeleiding!”

Stefan, 51 jaar, vond ineens 2 banen

Overige diensten

Professionals - Loopbaanbegeleiding

VAN DROOM NAAR
BAAN SCAN

Professionals - Loopbaanbegeleiding

VAN DROOM NAAR BAAN
IN ÉÉN DAG

Professionals - Loopbaanbegeleiding

VAN DROOM NAAR BAAN
IN DRIE MAANDEN

Professionals - Loopbaanbegeleiding

COACHING

Professionals - Loopbaanbegeleiding

RE-INTEGRATIE

Professionals - Loopbaanbegeleiding

LOOPBAAN-
OPSTELLINGEN

Professionals - Loopbaanbegeleiding

OUTPLACEMENT