Wanneer maak jij het verschil? Dat is voor iedereen anders. Voor de een zal dat zijn als ie een klant tevreden maakt met een product dat goed werkt. Voor de ander zal dat zijn als de persoonlijke (omzet)doelstelling wordt gehaald in het werk. Voor weer een ander als je je collega helpt met feedback waardoor hij een nieuw inzicht krijgt met een oplossing voor zijn vraag. Voor weer een ander als je een goed gesprek hebt met een ander, een echt contact dat er toe doet.
De interessante vraag is: wanneer vind jij dat je het verschil maakt? Welk verschil wil jij maken? En voor wie?
Dat kan natuurlijk ook voor jezelf zijn, in je werk en/of privé.

Ik zou het heel leuk vinden om hierover met je in gesprek te gaan en te horen welk verschil jij wilt maken?

Gekke tijd

We leven in een gekke tijd waarin een deel van de wereld steeds meer bezig is met bewustzijn en groei, de verbinding met anderen. En het andere deel meer bezig is met eigen belang, uitsluiten, zakelijkheid voorop.

Dit wordt weerspiegeld door de vertrekkende en de toekomstige presidenten van de Verenigde Staten, Obama en Trump  Het contrast kan niet groter zijn. Ook in organisaties komen we de verschillende kanten tegen. Het zou mooi zijn als deze kanten elkaar meer kunnen ontmoeten en samenwerken. Waardoor groei als mens en ook zakelijk succes samen gaan.

Verschil maken succes of geluk?

Voor mij betekent het dat ik voor mensen iets kan betekenen, kan bijdragen aan zijn of haar ontwikkeling, geluk. Het gaat daarbij om persoonlijke groei, autonomie en durven gaan voor wat je echt wilt. 
Mijn begeleiding is gericht op het aangaan met jezelf, dat je in verbinding gaat met de ander om je uit te spreken. Ik heb zelf ervaren hoeveel dat oplevert ook al is dit nog zo spannend. Hierdoor wordt het mogelijk dingen te realiseren in je werk of privé die je nooit voor mogelijk houdt. Dit leidt tot zowel tevredenheid, geluk, groei en ook tot succes!

Dichter bij je hart

Om succes en geluk te bereiken is het nodig om je open te stellen, kwetsbaar te maken, risico’s te nemen. Stappen te zetten zonder dat je weet waar je uitkomt. Te durven dromen en te gaan voor je verlangens.

Wil jij succes en geluk bereiken in je werk? Als je dat echt wilt, laat het me weten. Dat kan je doen door je aan te melden voor een gratis doorbraakgesprek. Het kan je helpen om eerst de gratis scan te maken.

 

 

 

Maak je eigen van Droom naar Baan scan

Wanneer maak jij het verschil?

Wil jij weten waar je staat in je huidige werk en carrière en hoe je jouw loopbaan of werksituatie kan verbeteren?
Maak de gratis van Droom naar Baan Scan, dit is een laagdrempelige manier om te ontdekken waar jij in je huidige werk en carrière staat.