Afgelopen zaterdag 28 januari was de Van Droom naar Baan opstellingendag. Met 8 gedreven hoogopgeleide professionals die allemaal een loopbaanvraag hadden ieder vanuit zijn of haar eigen situatie. Een hele bijzondere dag met een goede sfeer waarin vertrouwen en openheid leiden tot verbinding en ondersteuning van elkaar. Er waren veel verschillende disciplines aanwezig van IT, kwaliteit, marketing, ontwerp, technisch, financieel, zowel in loondienst als zelfstandig ondernemer. Het waren allemaal mensen in de leeftijd van 40+ en 50+ met vragen zoals:

“Ik wil zicht krijgen op mijn volgende stap, hoe kom ik tot focus? Ik weet eigenlijk niet wat mijn droom(baan) is. Wat kan ik met mijn kwaliteiten en talenten doen. Hoe kan ik die inzetten? Wat wil ik nu echt. Hoe kies ik het juiste?”

Allemaal vragen waarop een antwoord kwam, maar op een ander manier dan iedereen gewend was. Over één ding was iedereen het eens: deze dag zorgde voor verrassend nieuwe inzichten, waarmee ze een volgende stap kunnen zetten. Deze mensen hadden de moed een stap te zetten, ook al voelde dat voor hen ongemakkelijk en was het soms confronterend.

Verschuilen?

Als je een denker bent, analytisch, dan los je de uitdagingen op je werk op een logische manier op, dat geeft je energie en een goed gevoel. Maar als het over jezelf gaat, je eigen werksituatie, dan ken je twijfels. Als keuzes maken daarover niet je sterkste kant is,
dan vindt je het ook lastig om stappen te zetten. Want je weet ook niet welke kant je feitelijk op moet. Hard werken, presteren dat vind je belangrijk en dat kan je ook goed.
Daarachter verschuil je dan ook. Als je dat doet, dan hoef je ook niet na te denken over de volgende stap. Je bent dan lekker bezig en zo kan je het voor je uit blijven schuiven om echte keuzes te maken.

Je onderbuikgevoel zegt dat je wat moet doen, het voelt niet prettig om het gevoel te hebben dat je vast zit. Luisteren naar je onderbuik is wat veel mensen dan niet doen. Ze gaan vaak heel lang door met hoe ze het gewend zijn. Vaak is een crisis nodig om in beweging te komen, zoals ziekte van een familie, kennis, vriend. Of van jezelf. Reorganisatie of ontslag dat helpt ook om eens goed de balans op te maken. Dat is natuurlijk niet leuk, het kan heel impactvol zijn, maar uiteindelijk wel waardevol.

Je hebt eigenlijk een schop onder je kont nodig, een stok achter de deur. Iemand die je helpt om de volgende stap te zetten. Zelf kom je er niet uit omdat keuzes maken niet makkelijk is ook omdat je zelf vaak maar beperkt zicht hebt op je mogelijkheden. Je kan je soms niet voorstellen dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. Tja, hoe kom je daar nu achter?

Als jij dat wit weten dan garandeer ik je dat je zicht krijgt op je talenten en mogelijkheden. Dat je jezelf uitdaagt en keuzes maakt, die bij jou passen, zodat je met passie en plezier werkt en een aantrekkelijk inkomen verdient!

Met het succesvolle Van Droom naar Baan in 3 maanden programma weet je in 3 maanden wat je kunt en wat wilt met 100% resultaatgarantie. Je hoeft je niet meer te verschuilen. Je durft te kiezen omdat je alles op een rijtje hebt. Je weet wat je kan en wilt. Je weet waarvoor je kiest, jouw mogelijkheden zijn hartstikke concreet en helder! 
Je maakt een keuze met jouw talenten, je kunt weer gaan werken met passie en plezier, waarmee je ook een aantrekkelijk inkomen verdient.
Meld je aan voor een vrijblijvende intake zodat we samen kunnen kijken of dit Van Droom naar Baan 3 maanden programma goed bij jou past, want het vraagt ook van jou commitment.