…2017 nu eens jouw jaar wordt en dat je wat je echt graag wilt ook werkelijk gaat doen.

Inspiratie en genieten

De afgelopen week waren mijn partner en ik even heerlijk naar de bioscoopfilm La La Land. Een fantastische musicalfilm met Emma Stone en Ryan Gosling over hoe zij hun dromen waar maken. Ontroerend is hoe ze zichzelf en elkaar inspireren en motiveren, maar ook op de proef worden gesteld. Van opgeven tot het toch weer aangaan en ondanks alle belemmeringen toch slagen. Een feel good movie, echt de moeite waard, een film die mijn hart heeft geraakt, met veel zorg en aandacht tot stand is gekomen en ook helemaal klopt. Bekijk hieronder de trailer:

Goede voornemens weg ermee!

Wat is nu eigenlijk een goed voornemen? Volgens de Van Dale is het iets wat je van plan bent te gaan doen, iets dat je in de toekomst waar moet gaan maken. Een voornemen is vaak nog geen echt besluit, meestal gaat het om slechte gewoontes  waarmee je wil gaan stoppen of goede gewoontes waarmee je wilt gaan beginnen. Het is net zoals proberen, klinkt niet erg overtuigend en impliceert ook al dat het wel eens niet zou kunnen lukken.

Dromen, durven, doen!

Welke droom heb jij? Een verlangen, een droom die je al langer hebt en waarvan je tegelijkertijd voelt hoe spannend het is om ermee aan de slag te gaan. Op zoek naar een baan of  functie/rol die écht bij je past in je huidige werk, tóch die opleiding gaan volgen in een andere richting of eindelijk op zoek gaan naar wat echt je passie is.

Mijn werk geeft mij veel energie, voldoening en plezier dat heb ik gelukkig al. Om mijn groeiambities te realiseren, moet ik meer uitbesteden en dat vind ik zelf ook heel spannend omdat de juiste route nog niet vastligt. Toch heb ik de afgelopen jaren stap voor stap al mijn eerdere plannen kunnen realiseren. Soms ook met vallen en opstaan, dat hoort er ook gewoon bij als ondernemer en daarbij had ik ook de juiste motiverende mensen om me heen nodig. En een coach om me te ondersteunen, ook als het even tegenzat en om juist die stappen te zetten die ik het meest lastig vond. Ik begrijp daarom hoe moeilijk en spannend het kan zijn om je dromen te realiseren zowel als werknemer en als ondernemer.

In je werk je droom realiseren?

Op een nieuwe manier kijken naar je verlangens, droombaan, hoe je meer jouw talenten en mogelijkheden kan benutten. Aan de slag met het onbewuste wat je nu echt wilt, zodat jij, je doel bereikt, je droom realiseert in 2017. Ik heb een heel mooi aanbod voor je. Op 28 januari a.s. is de Van Droom naar Baan Opstellingendag, die afgelopen keer met een 9 door de deelnemers werd gewaardeerd.

Doe je mee en meld je je aan voor 10 januari a.s. dan ontvang je een bijzondere bonus:

2 Gratis kaartjes voor de film La La Land voor jou en degene die je ondersteunt om jouw droom in 2017 te realiseren. Dan kunnen jullie samen genieten van deze prachtige film.

Meld je snel aan en gebruik de promotiecode: LALALAND.

 

Ik wens je voor het nieuwe jaar 356 dagen gezondheid, liefde en geluk voor jou en je dierbaren.