Je wilt aan de slag, je kijkt regelmatig in de krant of op internet naar een andere baan? Netwerken?
Je slaagt er niet in om daar voldoende tijd en energie voor vrij te maken. Of je bent aan het solliciteren, maar het lukt telkens niet.

Het kan ook zijn dat je weet wat er te koop is op de arbeidsmarkt, maar je wilt het anders aanpakken door eerst naar de kern van je passie te gaan om werk te vinden wat echt bij je past.

PASSIE VERSNELT RESULTAAT!

Passie! Weet jij wat je passie is? Tweederde van alle werkzoekenden weet niet wat hun passie is. Dan wordt solliciteren moeilijk.

Met De LoopbaanVersneller kom je in de kern van je passie, zodat je je optimaal en gericht kunt presenteren in je CV, in je sollicitatiebrief, in je netwerk- en sollicitatiegesprekken. Zo haal je de baan die je zoekt snel dichtbij!

HOE BEREIK JE RESULTAAT MET PASSIE?

Als je je beroepsmatige passie in je CV verwerkt en in je sollicitatiebrief, dan gaat deze spreken en onderscheid je je van de anderen. Als je je passie en je meerwaarde weet en je kunt dit enthousiast presenteren, dan wordt je uitgenodigd in plaats van afgewezen.

RESULTAAT!

In 7 avonden met zelfkennis, zelfvertrouwen en aantrekkingskracht ga je aan de slag CV’s en brieven sturen, netwerken en solliciteren totdat je de gewenste baan bereikt hebt.

De LoopbaanVersneller wordt nu aangeboden in de vorm van de volgende trainingen: