Dorris Falkenstein: “De afgelopen 15 jaar waren enerverend.
Niet altijd even makkelijk, maar uitdagend en vervullend.”

Deze week, 15 jaar geleden, schreef ik mij in bij de K.v.K.. De start van mijn eigen bedrijf. Een mooie nieuwe uitdaging. Met een marketing carrière en een reorganisatie in mijn rugzak, besloot ik te gaan voor wat ik echt wilde. Mensen in werk begeleiden met een zakelijke bril. Het starten van een bedrijf in organisatie- en loopbaanadvies.

“Het voelde spannend. Ik was op dat moment kostwinner met 2 kleine kinderen.”

Het is fantastisch werk. Sparringpartner te kunnen zijn van organisaties. Medewerkers te mogen begeleiden. Hen te laten ervaren wat hen werkelijk drijft. Zichzelf opnieuw laten uitvinden. Keuzes laten afwegen en transformerende beslissingen te durven laten maken.

De eigen doeltreffende aanpak heeft al geleid tot vele succesvolle trajecten. Honderden professionals heb ik mogen begeleiden naar meer plezier in hun werk. Door een nieuwe stap in de organisatie, of een nieuwe (loop)baan of een re-integratie naar nieuw werk. Daarvoor ben ik blij en dankbaar en stiekem ook een beetje trots.

Hartelijk dank voor al het geschonken vertrouwen en fijne contacten.
Hierbij een toost op de afgelopen 15 jaar. En op nog veel meer geluk en werkplezier in de toekomst.

 

Maak je eigen van Droom naar Baan scan

Falkstone in Amstelveen, al 15 jaar actief en sterk in organisatie- en loopbaanadvies

Wil jij ook meer geluk en werkplezier in je werk en loopbaan realiseren?
Maak de gratis van Droom naar Baan Scan, dit is een laagdrempelige manier om te ontdekken waar jij in je huidige werk en carrière staat.