JOUW TALENTEN ZIJN GOUD WAARD!
GEBRUIK JE ZE?

Van Droom naar Baan – Opstellingendag

Laden Evenementen
Van Droom naar Baan - Opstellingendag

VAN DROOM NAAR BAAN OPSTELLINGENDAG

Hoe fijn is het als je werk én werkomgeving aansluiten bij wie jij bent, bij jouw talenten en kwaliteiten. Een nieuwe stap zetten is vaak spannend. Je wilt immers graag zekerheid en weten waar dit toe leidt. Dat is logisch. Het blijkt dat 95% van ons gedrag onbewust is. Je weet dus lang niet altijd waarom je sommige keuzes maakt. Des te belangrijker om je hierin te verdiepen.

Herken je dit?

  • Het verlangen om een volgende stap te zetten in je werk?
  • De behoefte om meer energie, inspiratie en voldoening te ervaren in je werk?
  • De twijfels bij het kiezen van een richting of om te weten wat je volgende carrièrestap is?
  • Dat je eindelijk wel eens wilt ontdekken wat jouw specifieke talenten zijn en hoe je ze in moet zetten om er optimaal van te kunnen profiteren?

Wat leer je tijdens de Opstellingendag?

Voor wie is de Opstellingendag op het lijf geschreven?

Tijdens de ééndaagse van Droom naar Baan Opstellingendag gaan we aan de slag met het onderbewuste deel van jezelf. Dat doen we om te ontdekken wat jouw verlangens zijn. Wat jouw droombaan is bijvoorbeeld en hoe je daar dichterbij kunt komen met werk dat daar echt bij past. Maar ook hoe je jouw talenten daarbij kunt benutten en je twijfels en onzekerheden kunt transformeren in focus en resultaat.

De van Droom naar Baan Opstellingendag is speciaal geschikt voor professionals met loopbaanvragen en bij outplacement. als je m echt contact wilt maken met je talenten en kwaliteiten, bij het bepalen van je koers, je werkrichting en het vinden van je (droom)baan. In vaste dienst of als ZZP’er.

Wat zeggen andere deelnemers?

Dorris weet de diepere laag te raken. verrassende inzichten. Dit leverde mij onverwacht verrassende inzichten op. Ik weet nu meer hoe ik mijn energie moet richten om mijn droombaan te verwezenlijken.

Roy

Ondanks dat ik mezelf best goed ken heb ik toch weer nieuwe inzichten in mijn kwaliteiten en talenten gekregen. Ik heb ervaren dat ik door het nemen van kleine stappen mijn doel, droombaan ga realiseren.

Heleen

Deze dag was voor mij echt een spiegel, waarin ik heb ervaren hoe ik meer naar hart kan luisteren. Daardoor komt mijn droombaan dichterbij.

Robert

Met deze training heb ik op  een dieper niveau ervaren wat ik nodig heb op energie en power niveau om mijn droombaan te verwezenlijken. Door deskundige begeleiding voelt dit voor mij als een doorbraak.

Eva

GOED BEOORDEELD

De Van Droom naar Baan Opstellingendag werd beoordeeld met een 9. Sfeer, openheid, vertrouwen, geraaktheid en verbinding.

WANNEER?

Interesse in deze workshop, meld je dan aan. Dan wordt er weer een gepland
op zaterdag van 10.00 tot 16.00
. Inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

Eén Opstellingendag heeft maximaal 10 deelnemers. Het aantal plekken is beperkt.

EEN GOEDE INVESTERING

De kosten voor deze bijzondere en zeer leerzame dag zijn € 197,-. Voor organisaties en ZZP’ers is dit exclusief BTW.

 

MELD JE NU AAN!

Klik op onderstaande Ja, ik meld me aan-button en reserveer vandaag nog je stoel voor deze bijzondere opstellingendag. Er is beperkt plaats. Vol is vol.