Van Droom naar Baan in 3 maanden

Van Droom naar Baan in 3 maanden

Met ons unieke ‘Van Droom naar Baan’ groepsprogramma helpen we hoogopgeleide professionals, jou dus, in drie maanden naar duurzame inzetbaarheid en mobiliteit. Dat doen we in drie stappen. Na afloop weten de deelnemers niet alleen precies wat ze willen maar ook hoe ze hun unieke talenten en potentieel kunnen aanwenden om meer energie, plezier en voldoening uit hun werk te halen. ‘Van Droom naar Baan in drie maanden’ is zó effectief dat Falkstone voor 100% durft te garanderen dat de gewenste doelen worden behaald.

AANMELDEN

Zin om met jezelf aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan.

Van Droom naar Baan in 3 maanden

VAN DROOM NAAR BAAN
SCAN

Wil jij weten waar je staat in je huidige werksituatie of hoe je jouw loopbaan kan verbeteren?

Van Droom naar Baan in 3 maanden

VAN DROOM NAAR BAAN
IN ÉÉN DAG

Vind je het prettig om een keer vanuit een andere hoek naar jezelf te kijken? Zowel professioneel als persoonlijk? Gun jezelf dan de inzichten die je krijgt tijdens ‘Van Droom naar Baan  in één dag’

Testimonials

Dorris zorgt voor de bloei van je huwelijk!
“Hoe doet ze dat? Door jouw partner te laten ontdekken welke baan het beste bij hem of haar past. Op enthousiaste wijze met volledige focus op jouw deelnemer helpt Dorris je. Ze is zeer vasthoudend maar wel op een warme en menselijke wijze. Samen met haar maak je een pas op de plaats in je werkende leven. Door stap voor stap te werken met sterke focus op het doel weet Dorris de diepere motivatie en drijfveren in jezelf te vinden. Ze helpt je echt contact te maken met je gevoel om daardoor haar belofte aan jouw (van droom van naar baan) te bereiken. Daarmee helpt ze niet alleen haar kandidaten maar ook de partners. Het geluk in werken heeft veel positieve invloed op privé. Ik kan Dorris namens mijzelf en mijn vrouw van harte bij jullie aanbevelen.”

Jeroen, deelnemer

Agenda