Herken je dat, dat je voor iedereen om je heen zorgt, maar het moeilijk vindt om jezelf iets te geven? Anderen, je dierbaren  gaan voor jezelf. Je voelt de zorg en verplichting om voor het inkomen te zorgen, de hypotheek te betalen, het gezin te onderhouden. Verder moet er ook nog geld over blijven voor leuke dingen, je hobby en vakanties.

Jarenlang zag mijn leven er zo uit. Ontspannen en leuke dingen doen dat deed ik wel. Maar investeren in mezelf, dat vond ik erg lastig. Mag ik dat wel, ben ik het wel waard, doe ik anderen niet tekort? Herken je dat ook?

Hoge eisen stellen aan jezelf.

Ik stel hoge eisen aan mezelf en vind dat ik veel dingen zelf moet kunnen. Ook in marketing van mijn bedrijf, want in mijn vorige carrière was ik marketing manager. Maar allemaal hebben we onze blinde vlekken, ook ik heb niet alle wijsheid in pacht (ook al denk ik dat stiekem wel natuurlijk).

Het mocht eindelijk van mezelf.

Afgelopen jaar koos ik ervoor om te investeren in een mooie marketing jaartraining om mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Met een business coach die een voorbeeld voor mij is omdat ze het zelf allemaal heeft voorgeleefd en heeft bewezen. Iets waar ik veel aan heb gehad, ontzettend veel van heb geleerd en mezelf natuurlijk ook in tegen kwam.

Elke coach-ondernemer-professional heeft zelf ook een coach nodig om te leren, te groeien. Het belangrijkste is dat je bereid moet zijn om je open te stellen, nieuwsgierig te zijn om te leren. Ik ben blij dat ik mezelf dit heb gegeven. Daardoor ben ik nog meer tot mijn recht gekomen in mijn werk, mijn droombaan had ik al gevonden, maar nu ben ik ook als ondernemer nog meer gegroeid.
  

Mag jij het ook van jezelf ?
Wil jij ook je droombaan vinden, nog meer tot je recht komen in je werk. Jezelf even belangrijk vinden. Met meer plezier, meer energie en resultaat werken.

Ben je nieuwsgierig, bereid om te leren. Wil je je open stellen?

Wil jij jezelf een cadeau geven? Kom dan 12 maart a.s. naar het 1- daags Van Droom naar Baan Event. Een inspirerend en interactief event om zelf de eerste stappen te zetten om van jouw baan een droombaan te maken. Daar je krijgt handvatten mee om  zelf mee verder te gaan.

Lees meer over het event

 

 

Dorris Falkenstein van Falkstone organisatie- en loopbaanadvies.

Geef jij jezelf wel eens een cadeau?

Zoals je wellicht al weet help ik hoogopgeleide professionals met het volgen van hun hart, zodat zij volledig hun potentieel kunnen gaan benutten, de volgende stap kunnen maken om in hun werk of carrière helemaal tot hun recht komen. Kies voor werken met meer plezier, meer energie, meer resultaat. En met een financieel aantrekkelijk inkomen!