Van Droom naar Baan in 6 maanden

Het 6 maandenprogramma is een verlenging/uitbreiding van het 3 maandenprogramma.

In het 3 maanden programma zet je de volgende stappen:

 Stap 1. Weten wat je inspiratie en voldoening geeft.

Hiervoor ga je jezelf onderzoeken en werken op de kernlaag zodat je van binnenuit, vanuit je intrinsieke motivatie, te weten komt  wat je  wilt en dat je het ook gaat doen. Hierdoor ga je sturing geven aan je loopbaan en je eigen wensen/dromen waarmaken.

 Stap 2. Ervaren wat je persoonlijke en professionele meerwaarde is.

Door je loopbaan en ervaring grondig onder de loep te nemen ga je je (verborgen) talenten ontdekken, je expertise, kennis en kunde wat jou uniek maakt en onderscheidt. Daarmee ga je aan de slag om jouw persoonlijke en professionele meerwaarde te ontdekken.

Stap 3. Ontdekken wat je écht wilt en hoe die (droom) volgende stap eruit ziet.

Door oefeningen en intensieve gesprekken een krijg je in 3 maanden helemaal helder hoe jouw toekomstige rol/functie/baan eruit ziet. Wat je écht wilt.Concreet, realistisch en (financieel) haalbaar is! En waarom, zodat je jezelf ook begrijpt en erachter staat. Geen twijfel meer, want het klopt. Dit  is de 100% garantie die je krijgt als je het  3 maanden programma volgt.

Na het 3 maandenprogramma  heb je helder gekregen wat je wilt daarmee  ben je  ook in staat  om daadwerkelijk krachtig door te pakken en de volgende stappen te zetten naar het realiseren van het werk dat echt bij je past en je graag wilt doen.

De volgende fase: van Droom naar Doen!

Ik heb gemerkt  dat veel  deelnemers van het 3 maanden programma het spannend en niet gemakkelijk vinden om dit vervolgens ook te  gaan uitvoeren. Het is natuurlijk ook een hele verandering, want je zet een nieuwe koers uit (in je baan, in je organisatie of mogelijk daarbuiten). Hiervoor heb je voor het merendeel dezelfde kwaliteiten nodig om je doel te realiseren. Jezelf in de wereld te zetten.
Dan komt het moment suprême om dit ook werkelijk te gaan realiseren. Recht op je doel af! Krachtig communiceren met de juiste boodschap. Je zelf neerzetten en laten zien wie je bent en wat je kan zodat het aankomt bij anderen.

De één pakt het makkelijk op de ander heeft er meer moeite mee…

HET 6 MAANDEN PROGRAMMA

Een programma speciaal voor hoogopgeleide professionals die hun droombaan willen weten en gaan realiseren!

In het unieke ‘Van Droom naar Baan’ groepsprogramma helpen we hoogopgeleide professionals, jou dus, in 6 maanden bij het realiseren van een nieuwe duurzame stap. Een die je écht  wilt. Dat doen we in zes stappen. 

AANMELDEN

Zin om met jezelf aan de slag te gaan?  Wil je weten of dit programma bij je past, meld je dan nu aan.
We gaan eerst in gesprek of dit iets voor jou is en of je ook in het programma past.
Dus je legt je nog niet vast.

Van Droom naar Baan in 6 maanden

VAN DROOM NAAR BAAN
SCAN

Wil jij weten waar je staat in je huidige werksituatie of hoe je jouw loopbaan kan verbeteren?

Van Droom naar Baan in 6 maanden

VAN DROOM NAAR BAAN
IN ÉÉN DAG

Vind je het prettig om een keer vanuit een andere hoek naar jezelf te kijken? Zowel professioneel als persoonlijk? Gun jezelf dan de inzichten die je krijgt tijdens ‘Van Droom naar Baan  in één dag’

Testimonials

Dorris zorgt voor de bloei van je huwelijk!
“Hoe doet ze dat? Door jouw partner te laten ontdekken welke baan het beste bij hem of haar past. Op enthousiaste wijze met volledige focus op jouw deelnemer helpt Dorris je. Ze is zeer vasthoudend maar wel op een warme en menselijke wijze. Samen met haar maak je een pas op de plaats in je werkende leven. Door stap voor stap te werken met sterke focus op het doel weet Dorris de diepere motivatie en drijfveren in jezelf te vinden. Ze helpt je echt contact te maken met je gevoel om daardoor haar belofte aan jouw (van droom van naar baan) te bereiken. Daarmee helpt ze niet alleen haar kandidaten maar ook de partners. Het geluk in werken heeft veel positieve invloed op privé. Ik kan Dorris namens mijzelf en mijn vrouw van harte bij jullie aanbevelen.”

Jeroen, deelnemer

Agenda