Online workshop: Ontspannen grenzen stellen

Voor wie
Bedoeld voor werkgevers en professionals die nieuwsgierig zijn naar dit thema en zich realiseren dat het goed omgaan met grenzen onmisbaar is voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en goed functioneren.

Waarom
.
Voor de vele hoogopgeleide professionals die ik begeleid in coaching, loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement is grenzen een thema. Zelf heb ik ook  mijn grenzen leren stellen. De afgelopen jaren ben ik me meer en meer in gaan verdiepen in grensbewustzijn en heb er een opleiding in gevolgd. Hierin geef ik nu ook coaching en training.
Dit kan heel goed preventief ingezet worden om uitval te helpen voorkomen. Met een stevige eigen grens kun je namelijk ontspannen grenzen stellen!
Voor velen is dat een hele kunst.

Doel
Deze interactieve online “Ontspannen grenzen stellen’ is bedoeld  om meer bewust te worden van eigen grenzen, te leren, te inspireren en te delen met elkaar.

Inhoud
Het is een praktische workshop met herkenning en inzicht over hoe medewerkers zelf met hun grenzen omgaan. De theorie wordt ondersteund door praktijkvoorbeelden en eigen ervaringen.

Wat levert het op?
-medewerkers krijgen inzicht en meer bewustwording hoe zij met hun eigen grenzen omgaan.
-medewerkers krijgen handvatten en inspiratie wat zij zelf kunnen doen om meer in balans te komen.

Investering
Deze inspirerende online workshop, van 1 uur, voor maximaal 10 personen van € 475,- excl. btw

Aanmelding
Vind je dit interessant voor je medewerkers? Dan organiseren we deze online workshop graag speciaal  incompany voor je organisatie, datum nader te bepalen. Een groepsinschrijving vanuit je organisatie, voor 10 deelnemers.

Wat eerdere deelnemers zeggen:
‘Inspirerend, leerzaam, het maakt me in korte tijd bewust van mijn grenzen en hoe ik ermee omga’.
‘Inspirerend, het geeft me handvatten hoe ik meer mijn balans kan vinden’ 

Interesse of wilt je meer informatie?
Neem dan contact op met Dorris Falkenstein
of vul het onderstaand strategiegesprekformulier in dan neem ik contact met je op.

Online workshop ‘Ontspannen grenzen stellen’

Om de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers, zeker in deze tijd te bevorderen, bieden we deze inspirerende workshop ‘Ontspannen grenzen stellen’ online aan.

Het doel is om uw medewerkers meer bewust te laten worden van hun eigen grenzen.
Weten zij namelijk waar hun grenzen liggen?
Hun persoonlijke of professionele grens waar een ander niet overheen mag/kan gaan?

Vaak is men zich daar niet van bewust.
Een stadsmuur is een heldere grens voor een stad, maar hoe werkt dit bij ons als mens?
De grens van onszelf of een ander kunnen we niet zien.

Het niet kennen van onze grenzen is ook een bron van spanning en stress, hierdoor kunnen mentale en fysieke klachten ontstaan.
Daarnaast zorgt het niet helder hebben van eigen grenzen en die van de ander voor meer gedoe in communicatie en samenwerking.

Dit kan uiteindelijk leiden tot uitval, overspannen, of burn-out, wat een grote
impact heeft op leven en werk. Bovendien voor uw organisatie ook de nodige kosten met zich meebrengt. Dat wilt u natuurlijk liever voorkomen.

STRATEGIEGESPREK

Wilt u meer weten over de workshop ‘Ontspannen grenzen stellen’?
Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Testimonials

Mede namens Anneke wil ik je graag laten weten dat wij terugkijken op een zeer geslaagde samenwerking. Jij hebt Anneke al coach begeleid tijdens haar re-integratie en zoektocht naar een nieuwe baan toen het niet meer mogelijk bleek om haar werkzaamheden bij haar vorige werkgever te hervatten. Jouw inspanningen hebben ertoe geleid dat Anneke een nieuwe baan heeft gevonden en dat JINC, de organisatie waar ik leiding aan geef, een ervaren administratieve kracht rijker is.

Daniel Roos, directeur JINC

“Vanuit een burnout, re-integratie 2e spoor traject heeft Dorris mij begeleid in het proces ‘terug naar werk’. In drie maanden tijd liet Dorris mij inzien hoe sterk ik ben als mens en dat – als ik hét wil – alles mogelijk is. Bovenal ontdekte ik talenten, die ik nooit professioneel had ingezet en de voorwaarden om plezier te hebben in wat ik deed. Zij hielp mij aan een re-integratieplek waar ik dit kon gaan toepassen. Zij gaf mij een handreiking, maar zorgde ervoor dat de kracht van binnenuit kwam. Dat is geen aangeleerde vaardigheid. Dat is een gave, die zij bezit.”

Diewke, 37 jaar, content/tekstschrijfster

Overige diensten

Online workshop: Ontspannen grenzen stellen

DUURZAAM INZETBAAR & MOBILITEIT

Online workshop: Ontspannen grenzen stellen

LOOPBAAN-
BEGELEIDING

Online workshop: Ontspannen grenzen stellen

COACHING

Online workshop: Ontspannen grenzen stellen

OUTPLACEMENT