Kennissessie Corona, werk overbelasting

In deze Coronatijd hebben veel werknemers moeite om de stress onder controle te krijgen door thuiswerken. Daarbij komen ook spanningen door baanonzekerheid in de huidige economische situatie.

Steeds meer werknemers in Nederland raken overspannen of krijgen een burn-out als gevolg van stress. Wat kan je als werkgever doen om deze schadelijke effecten bij je werknemers te verminderen of mogelijk te voorkomen?

Tijdens deze interactieve kennissessie geven Saskia Lang (specialist in Arbeidsrecht) en Dorris Falkenstein (sr coach/loopbaancoach) vanuit verschillende invalshoeken, juridisch, re-integratie en begeleiding, handvatten en tips. We gaan ook in op vragen en geven concrete adviezen waarmee je als organisatie aan de slag kunt.

Aanmelden

Om het interactief te houden kunnen aan deze gratis online kennissessie als u interesse heeft zich aanmelden. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

U kunt zich gratis aanmelden via onderstaand formulier.

Kennissessie Corona, werk en overbelasting 

Voor wie

Voor werkgevers, hr managers, directeuren en leidinggevenden.

  • We hebben deze kennissessie diverse keren gehouden en hebben gemerkt dat werkgevers veel vragen hebben over dit onderwerp. Ook blijkt dat er behoefte is om dit met elkaar te bespreken en om zo van elkaar te leren.
  • We willen deze kennis wederom graag delen met onze relaties, cliënten/klanten uit ons netwerk en nodigen jullie daarom van harte uit om deel te nemen aan deze online interactieve kennissessie.

Door wie

  • Saskia Lang van Langblok advocaten, specialist in Arbeidsrecht
  • Dorris Falkenstein van Falkstone organisatie- en loopbaanadvies, sr coach/loopbaancoach voor duurzaam resultaat.

Inhoud

  • Hoe ga je als werkgever in Coronatijd om met werknemers die overbelasting ervaren?
  • Wat is de juiste aanpak van re-integratie in deze Coronatijd?
  • Hoe te handelen als goed werkgever, zodat dit een win/win situatie oplevert?
  • Wat zijn de (juridische) verplichtingen en wat zijn de mogelijkheden als het met een werknemer onwerkbaar wordt?

U kunt zich gratis aanmelden via onderstaand formulier.

Testimonials

Mede namens Anneke wil ik je graag laten weten dat wij terugkijken op een zeer geslaagde samenwerking. Jij hebt Anneke al coach begeleid tijdens haar re-integratie en zoektocht naar een nieuwe baan toen het niet meer mogelijk bleek om haar werkzaamheden bij haar vorige werkgever te hervatten. Jouw inspanningen hebben ertoe geleid dat Anneke een nieuwe baan heeft gevonden en dat JINC, de organisatie waar ik leiding aan geef, een ervaren administratieve kracht rijker is.

Daniel Roos, directeur JINC

“Vanuit een burnout, re-integratie 2e spoor traject heeft Dorris mij begeleid in het proces ‘terug naar werk’. In drie maanden tijd liet Dorris mij inzien hoe sterk ik ben als mens en dat – als ik hét wil – alles mogelijk is. Bovenal ontdekte ik talenten, die ik nooit professioneel had ingezet en de voorwaarden om plezier te hebben in wat ik deed. Zij hielp mij aan een re-integratieplek waar ik dit kon gaan toepassen. Zij gaf mij een handreiking, maar zorgde ervoor dat de kracht van binnenuit kwam. Dat is geen aangeleerde vaardigheid. Dat is een gave, die zij bezit.”

Diewke, 37 jaar, content/tekstschrijfster

Overige diensten

Kennissessie Corona, werk overbelasting

DUURZAAM INZETBAAR & MOBILITEIT

Kennissessie Corona, werk overbelasting

LOOPBAAN-
BEGELEIDING

Kennissessie Corona, werk overbelasting

COACHING

Kennissessie Corona, werk overbelasting

OUTPLACEMENT