Zoek je nog een mooi cadeau voor een geliefde, familielid of dierbare vriend(in)? Dat kan een hele puzzel zijn. Dan kom je al snel uit bij een bon, iets lekkers of een hebbeding.

Maar wat als je weet dat iemand zoekende is? Last heeft van gedoe op het werk, iets anders wil, maar niet goed weet wat? En wil je die persoon een hart onder de riem steken?

Dan is het boek ‘Vind samen met je beren jouw weg in werk!’ misschien een mooi cadeau. Een boek vol mooie en inspirerende persoonlijke voorbeelden, illustraties en opdrachten die je helpen om je weg te vinden!

Met liefde en aandacht vormgegeven, bevat het boek een gestructureerde en beproefde methode die de lezer helpt om met vertrouwen nieuwe stappen te zetten. De 3PK.R.A,C.H.T.® methode is gebaseerd op ruim twintig jaar ervaring en helpt je om de beren op jouw weg te herkennen én juist tot kracht te maken.

5-sterren reviews op bol.com

Op bol.com kreeg het boek tot nu toe meerdere 5-sterren recensies. Bijvoorbeeld:

‘Mooi en overzichtelijk vormgegeven boekje. Dat in tegenstelling tot veel zelfhulp boeken, je niet laat verdwalen maar steun geeft, zoals het plaatje op de voorkant ook laat zien. Met een overzichtelijke structuur, waarbij tekst, ervaringen en oefeningen op een prettige manier samenwerken. Een aanrader als je jezelf moeilijk terug vindt in een veranderend landschap van werk en leven’.

Snel en eenvoudig bestellen

Het boek is te verkrijgen via alle (online) boekhandels. Of bestel hier een gesigneerd en mooi verpakt exemplaar!

Bestellen