Ontwikkeladvies 45plus

Een Ontwikkeladvies helpt werkende 45-plussers de regie te nemen en te houden over hun loopbaan. Nadenken over persoonlijke ontwikkeling en een duurzaam toekomstperspectief is tegenwoordig onontbeerlijk. Vaak gunnen we onszelf daar alleen de tijd niet voor. Je hebt het te druk en voorlopig zit je goed waar je werkt. Toch kan het geen kwaad verder te kijken dan vandaag. Samen met een erkende loopbaancoach sparren over wat je kunt, wat je wilt, hoe jouw vak zich in de toekomst ontwikkelt. Bovendien wat er voor nodig is om gezond en met plezier te blijven werken.

Waarom een Ontwikkeladvies 45plus?

 • Vergroten wendbaarheid en flexibiliteit
 • Bewustwording kansen en mogelijkheden
 • Gezond en met plezier blijven werken
 • Tijdig inzetten nieuwe ontwikkelingen of verandering van loopbaan
 • Gericht op een duurzame toekomst
 • Handvatten voor concrete en praktische ontwikkelmogelijkheden

Wat kost een ontwikkeladvies?

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het agentschap SZW vinden het heel belangrijk dat 45plussers hun loopbaan in eigen hand nemen. Hiervoor is een tijdelijke subsidie in het leven geroepen met een looptijd tot 11 januari 2020. Falkstone zal dit samen met jou regelen.

Samen ontdekken we hoe jij je verder kan ontwikkelen in je werk. We vertalen dat naar een aantrekkelijk, praktisch actieplan waarmee je zelf weer  verder kan!

Nieuwsgierig hoe een en ander werkt en hoe Falkstone je hierbij kan helpen?
Kom je in aanmerking voor een Ontwikkeladvies 45plus, na aanmelding voor deze inspirerende module volgt een online beroepen- en interessetest en een uitnodiging voor 2 coachingsessies van elk 2 uur. Na iedere sessie krijg je een toolkit met informatie, inspiratie, opdrachten en praktische tips. De module duurt  ca. 1 maand en kost €600,- ex BTW. (subsidie Ontwikkeladvies 45+, zie www.rijksoverheid.nl).

Jouw loopbaan, werk krijgt toekomst!

Wat zijn de voorwaarden?

 • Vanaf januari 2019 is de regeling echter opengesteld voor alle mensen 45 plus, die gemiddeld minimaal 12 uur per week werken (in loondienst en zelfstandig), dus ook voor ZZP-ers. Deze regeling loopt tot 11 januari 2020 (voor zover er budget is).

  Criteria:

 • Minimaal 12 uur per week werken (dus niet werkloos zijn).
 • Niet ziek zijn.
 • Niet in een ontslagregeling of reorganisatie zitten.

Heb je interesse, vul dan onderstaand formulier in.

Vragen of even overleggen?

Heb je vragen of wil je advies over of deze module iets voor jou is? Bel dan of mail