De Praktijktraining ‘Grenzen stellen met compassie’

De Praktijktraining ‘Grenzen stellen met compassie’ is een effectieve methode waarmee je snel duidelijk krijgt hoe je met je eigen grenzen en grenzen van anderen omgaat in werk, privé, hobby’s, sport. Door het bewust worden van onze grenzen kunnen we meningsverschillen, gekwetstheid en overbelasting vroegtijdig herkennen en voorkomen.
Het werken aan een gezonde sterke ik-grens is onmisbaar voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Het is een voortdurende oefening om in harmonie met je omgeving te zijn of te komen.

Weet jij waar jouw grens ligt? Je persoonlijke of professionele grens waar een ander niet overheen mag/kan gaan?
Zeg je makkelijk ‘nee’ als je directeur/manager vraagt: ‘pak jij dit even op?’ Of zeg je vaak ‘ja’ als je dit gevraagd wordt en heb je er later spijt van omdat je al te veel werk hebt wat je niet af krijgt.  
Het kan ook een collega of teamleden zijn die om hulp vragen of thuis je kinderen, je partner, je ouders, je vrienden.
Voel je je snel verantwoordelijk waardoor je te veel op je schouders neemt? Wil je het goed doen voor iedereen? Sta je vaak klaar voor een ander, maar gaat dat vaak ten koste van jezelf? Ben je moe, omdat je het graag goed wilt doen of te veel geeft? Is dit herkenbaar voor je?

Als je de wens hebt om jezelf te blijven in contact met anderen, zonder jezelf te verliezen,  je schuldig of verantwoordelijk te voelen, of je te ‘moeten’ terugtrekken dan is de Praktijktraining Grenzen stellen met compassie een inspirerende ervaring die je veel oplevert.

Praktijktraining 'Grenzen stellen met compassie'

Vragen of even overleggen? Bel dan 020-3453536 of mail